Одяг, який запам’ятаєш. Як українські орнаменти оживлюють весняну колекцію жіночого одягу

Жіночий одяг завжди був для нас про силу. Силу закохувати й надихати. А зараз ця сила актуальна як ніколи. Наша місія – закохувати українок і українців в українське. Тому перше, що ми робимо, це закохуємося в Україну самі. Цінуємо, що маємо можливість подорожувати такою різною, але завжди своєю Україною. Боремося, аби могти безпечно поїхати в будь-який її куточок. Захоплюємося нашою культурою, її духом боротьби й здатністю в себе закохувати. Шукаємо нові чи забуті її особливості й ділимося ними зі світом. Щодня закохуємося в українську мову, вивчаємо її історію й творимо її сьогоднішню. Щиро захоплюємося українцями й українками, кожен і кожна з яких у свій спосіб ведуть Україну до перемоги. Тому весняна колекція покликана закохати в надважливі українські сенси – в орнаменти. Вони – про традиції, що оживають.

Купити жіночий одяг

 

Одяг жіночий: про що колекція [28]?

 

Одяг жіночий з колекції [28] особливий. 28-а колекція byMe покликана закохувати в українські орнаменти. Тому на кожній речі ми залишили один чи декілька важливих орнаментів з вишитих сорочок і предметів побуту українців. Вибрати й купити жіночий брендовий одяг з орнаментами можеш одразу тут, на byme.ua.

Орнаменти, які знайдеш на наших речах:

Берегиня – один із найважливіших орнаментів. Означає силу природу, матері-землі. Вірили, що цей орнамент захищає й оберігає повсякчас, коли носиш його на собі.
Ромб із крапкою всередині означає всіяне поле. Це символ родючості землі, достатку.
Прямий хрест символізує чоловіче начало, косий – жіноче. А разом вони означають єдність жіночого й чоловічого.
Квадрат – це символ гармонії й нескінченності.

Виробник жіночого одягу byMe – це насамперед увага до деталей. На речах, що не мають вишивки, орнаменти знайдеш на ґудзиках – їх гравіюємо. Це буде дрібниця, що створюватиме настрій всьому образу. Не менш важливо, аби брендовий жіночий одяг був не просто вдалим і зручним, а ділився важливими сенсами. Ми ділимося тим, що відкриваємо самі. І щиро захоплюємося цими відкриттями. Уся колекція [28] доступна на сайті – аби купити одяг жіночий, переходь у потрібний розділ і обирай те, що закохало. Жіночий одяг від виробника byMe – аби закохуватися в себе.

 

Як купити жіночий одяг від byMe?

 

Виробник жіночого одягу byMe

Купити жіночий одяг від byMe можна онлайн і офлайн:

Обирай на сайті жіночий одяг від виробника, замовляй додому й чекай нових улюбленців свого гардероба.
Заходь у магазин жіночого одягу на Хрещатик, 46 – допоможемо зібрати цілісний образ і поділимося весняним настроєм.

Не бійся помилитися з розміром – завжди є можливість змінити на потрібний. Бренд одягу byMe – про сміливість бути собою й закохуватися в українське знову і знову.