Одяг byMe – аби підкреслити настрій закохувати

Закохувати – головна місія byMe. Ми закохуємо в українські орнаменти, кольори, символи. Цінуємо українську культуру, мову, історію, звичаї. Закохувати в усе українське – наш свідомий вибір. Ми обираємо дізнаватися про Україну нове й ділитися цим зі світом. Віримо, що так закохаємо в українське й надихнемо розділити з нами цю місію. Кожна колекція одягу тематично стосується України. Це наш спосіб ділитися улюбленими місцями в Україні, розповідати про важливі для наших предків звичаї й вірування, нагадувати про важливість берегти своє. Бренд одягу byMe – аби закохуватися й закохувати в українське. Щоб познайомитися з новою колекцією й купити жіночий одяг від виробника, переходь у потрібний розділ меню й обирай те, що закохало.

брендовий одяг для жінок

 

Про що розповідає одяг жіночий byMe

 

Одяг жіночий від byMe – це можливість познайомитися із собою трішки глибше. Ми прагнемо, аби одяг для жінок підкреслював настрій своєї власниці, дарував емоції, створював спогади, знайомив із цінним. Тому насамперед дбаємо, аби жіночий одяг був максимально зручним. Не потрібно обирати між змістом чи красою і комфортом – річ потрібна, коли всі ці елементи в ній є.

Одяг byMe:

виготовлений із безпечних для тіла тканин;
не має жорстких елементів, що контактують зі шкірою, аби її не шкодити;
має розміри від XXS до XXL, аби кожна знайшла свій;
усі моделі штанів мають 3 довжини для різних зростів;
кожна річ має бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и», аби її власниця розділяла з нами місію закохувати українців і світ в українське.
Купити жіночий одяг Баймі

Нам важливо, аби купити одяг жіночий означало отримати частинку українських цінностей. Тому на речах byMe залишаємо:

  1. Українські орнаменти з традиційних вишитих сорочок і предметів побуту українців. Ми обираємо найважливіші для наших предків орнаменти: берегиню, ромб із крапкою всередині, косий і прямий хрест. А ще – знайомимося з регіональними вишивками. Так для весняної колекції обрали волинські орнаменти, зібрані Оленою Пчілкою для своєї книги про орнаментику. А для літньої – яскраві й виразні орнаменти Поділля.
  2. Авторські принти улюблених місць – популярних і маловідомих. Тому на хустинках, лонгслівах, футболках знайдеш улюблену Говерлу й цікаву Санжійку, як згадку поїхати туди вперше чи знову.
  3. Рослини з Червоної книги України, аби привернути увагу до рослин, що потребують нашого захисту. А ще – нагадати цінувати те, що маємо.

Цей одяг жіночий купити можна одразу тут – створюй улюблені образи, що мають значення.

 

Жіночий одяг купити в byMe: способи й місця

 

Жіночий одяг купити можна онлайн і офлайн.

Обирай на byme.ua – додавай у кошик обрані речі й замовляй на зручне відділення пошти чи додому кур’єром.
Завітай до шоуруму на Хрещатик, 46 знайомитися з новинками й поміряти вподобані речі.

Приєднуйся до нашої місії закохувати в українське!