Образи з сорочкою byMe – закохуй у косівську кераміку

Сорочка українського бренду byMe – про особливі сенси. Натхненні косівською мальованою керамікою, стильні жіночі сорочки з нової осінньої колекції покликані закохувати у важливе. На них ми перенесли елементи розпису, а також основні форми глечиків, що їх розписували косівські майстри. Ми прагнемо нагадати про те, як важливо досліджувати минуле й поширювати українську культуру. Сорочка жіноча від byMe – поєднання твого комфорту і твоїх сенсів. Обирай стильні сорочки жіночі з нової осінньої колекції, аби закохувати світ у косівську кераміку. 

замовити жіночу сорочку баймі

 

Сорочка жіноча: з чим поєднати?

 

Сорочки з орнаментами від byMe стануть чудовим доповненням твоїх образів. В них ми поєднали зручність та сенси. Обирай вишиту сорочку byMe на щодень чи для важливої події. На ній знайдеш вишиті малюнки з косівської кераміки: оленя – з плескунця сучасного майстра Михайла Трушика, сонечко і рибу – з кахлів, будиночок – із тарілі та квіти – з мальованої вази. Поєднуй сорочку з:

квіточкакласичними штанами, 
квіточкаджинсовою спідницею,
квіточкаспідницею плісе 
квіточкалегінсами, 
квіточкакласичною спідницею. 

До образу додавай прикраси від byMe, аби створювати власні особливі сенси. В новій осінній колекції знайдеш також теплі сорочки у двох кольорах: коричневому – основному кольорі косівської мальованої кераміки, та чорному – базовій барві осені. Тепла сорочка жіноча покликана дарувати комфорт у прохолодні дні. А ще – закохувати в особливе. На ній ми вишили малюнок з косівської кераміки. Придивись до ґудзиків. На них перенесли різні види глечиків, що їх розписували українські майстри: дзбанок, баньку, калач і плесканку. Поєднуй сорочку з:

квіточкатопами, 
квіточкамайками, 
квіточкалонгслівами, 
квіточкасорочками,
квіточкасукнями, 
квіточкаспідницями, 
квіточкаштанами, 
квіточкаджинсами. 

Поєднуй сорочки з орнаментами від byMe зі взуттям з нової колекції. Обирай зручні дербі, стильні мюлі, елегантні туфлі чи ніжні балетки. Бренд одягу byMe покликаний закохувати в українське. В те, що ми плекаємо, створюємо, заново відкриваємо. Закохуй світ у косівську мальовану кераміку разом з нами, обираючи стильні жіночі сорочки від byMe.

стильні жіночі сорочки  by me

 

Як замовити жіночу сорочку byMe? 

 

Нові сорочки з орнаментами від byMe покликані закохувати у косівську мальовану кераміку. На них знайдеш особливі малюнки та орнаменти. В них закладено важливі сенси. Тож обирай сорочки byMe, аби закохувати у близьке й рідне. Сорочки жіночі купити зможеш у шоурумі, де тебе чекають наші консультантки. Або ж замовити жіночу сорочку онлайн на byme.ua. Тут знайдеш усі актуальні моделі й дізнаєшся більше про сенси, що їх ми заклали у речі. Купити сорочку онлайн вдасться: 

  1. на сайті, 
  2. у листуванні, 
  3. в інстаграмі byMe, 
  4. в месенджерах, 
  5. у фейсбуці. 

Купити сорочку й оформити замовлення тобі з радістю допоможуть наші онлайн-менеджерки. Забрати замовлення зможеш у відділеннях Нової пошти, а також у поштоматах або кур’єром. Замовити жіночу сорочку зручно й кур’єром byMe.