Обирай футболку «Говерла», аби пам’ятати про її особливу свободу

Свобода – те, за що бореться кожен і кожна з нас. Для byMe свобода надважлива. Ми прагнемо, аби команда, гості, прихильники й прихильниці byMe почувалися вільно, обираючи наші речі. Аби кожна деталь дарувала комфорт, а найважливіші з них – ділилися цінними сенсами. Найвиразніше ми відчуваємо свободу, коли підіймаємося на Говерлу. Це наше місце сили й натхнення. Тому вже декілька колекцій поспіль продовжуємо створювати речі, присвячені улюбленим горам. Брендові футболки жіночі – один зі способів для нас поділитися красою й значенням Карпат. Аби подивитися всі моделі й купити футболку жіночу з принтом Говерли, переходь до розділу «Футболки». А далі – можна прочитати про неї й інші моделі футболок детально.

базова футболка жіноча баймі

 

Жіночі футболки byMe – про українські важливості

 

Жіночі футболки byMe – це речі, що мають значення. Кожна з них особлива, але ділиться чимось іншим, аби кожна знайшла близькі для себе сенси.

Футболка жіноча «Говерла»:

це базова футболка жіноча, що пасуватиме до щоденних образів або стане основою для особливого за настроєм;
на серці має вишиті обриси Говерли і її висоту 2061 – аби завжди мати згадку піднятися на гору вперше чи знову;
виконана з 95% бавовни й 5% еластану – це безпечний для тіла склад тканини, який довго служитиме й буде зручний для літнього тепла;
об’ємна й має спущений шов на плечах – аби додати образу деталей, що вирізняють його серед інших;
на рукаві має бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и», аби пам’ятати закохувати світ в українське натхненно й щодня.

Футболки для жінок із принтом Говерли пасуватимуть до твоїх улюблених джинсів, класичних штанів чи легких шортів. А щоб створити особливий образ, поєднуй футболку з вишуканою спідницею – контрастність стилів увиразнить настрій образу. Головне довершити деталями – додавай улюблені прикраси чи акцентну сумку.

Жіночі футболки купити можна й інших моделей – обирай у розділі «Футболки» ті, що закохали найбільше. Знайомся з новенькими кроп-футболками або з футболками з картинами Тараса Шевченка з колекції «ХТО МИ Є». Кожна може доповнити твій гардероб або стати в ньому винятковою й акцентною.

 

Де купити жіночу футболку від byMe?

 

жіночі футболки купити byMe

Купити жіночу футболку можна одразу тут, на byme.ua – обирай свій розмір, створюй замовлення на сайті й чекай свій пакуночок за вказаною адресою. Не бійся помилитися з розміром – у такому разі оформимо «Приємне повернення» або обміняємо на інший розмір. А якщо хочеш спершу поміряти, а вже потім купити футболку жіночу, завітай до нашого простору в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 знайдеш наший шоурум – заходь знайомитися з новою колекцією й міряти образи, що закохують. Бренд одягу byMe – аби закохувати світ в українське. Закохуй щиро й назавжди!