Обирай челсі, що так до душі нашим клієнтам

Челсі жіночі – невіддільна частина класичного гардероба. Взуття, створене зі шкіри чи замші, простої форми без стрічок чи блискавки. Проте має еластичну деталь збоку. Черевики челсі жіночі вдасться допасувати до штанів, спідниць і суконь. А ще – до будь-якого верхнього одягу. Цьогоріч у TM byMe зможеш купити челсі жіночі – класичні черевики для твоєї зими.

купити челсі жіночі byMe

Жіночі челсі від byMe: матеріали й сенси

 

Жіночі челсі від byMe покликані стати комфортним і цінним доповненням твого зимового гардероба. У них поєднали важливі для нас якість і особливі сенси. Ми, український бренд byMe, віримо, що речі мають значення. Тож, щораз створюючи одяг і взуття, прагнемо закохувати в українське покупців і світ. Саме тому, челсі взуття жіноче:

квіточкаЗакохують у якість і комфорт. Зовні челсі створили зі шкіри й екошкіри – на твій вибір. Ми підтримуємо заклики до творення етичної моди й щасливі мати змогу втілювати їх крізь, наприклад, взуття челсі. Купити їх зможеш і з різною підкладкою. Челсі шкіряні обирай з байкою чи хутром, моделі з екошкіри – утеплені байкою. Хочемо, аби знайти річ, що відгукується, у byMe змогла кожна. Черевики зігріють до -10°, а з теплою шкарпеткою в них буде комфортно й до -15°. Для твоєї зручності челсі створили з технологією м’якої устілки, аби змогла носити їх увесь день.
квіточкаЗакохують у цінні сенси. Збоку на взутті побачиш не лише еластичну вставку, а й бірку на застібці. На ній залишили слово-місію бренду — «з а к о х у в а т и». Хочемо, аби ти могла закохувати світ у сенси, близькі серцю. Адже це мета українського бренду byMe. Ми плекаємо її крізь усі речі, нагадуємо про неї, залишаючи заклики. Таким чином, навіть найбазовіша деталь образу стає особливою, а її значення цінним. У що закохують челсі жіночі? Купити їх – твоя змога дати відповідь на це питання.

У byMe ми прагнемо розповідати світові про українське. Закохувати в нього з першої речі – наша головна місія. Утілюємо її крізь якість, що змушує повертатися, і сенси, що змушують замислитися.

 

Як купити челсі жіночі від byMe?

 

Купити челсі жіночі від byMe

Купити челсі жіночі від byMe зможеш уже зараз – утілили модель знову в новій зимовій колекції на численні прохання. З ними створюй образи на щодень чи для важливої події. Поєднуй челсі з різними за стилем речами: зі спортивними чи класичними штанами, джинсами чи спідницею, довгим пальто чи коротким пуховиком. Закохуй в українське сміливо! Придбати челсі вдасться двома способами:

квіточкаЗаходь на byme.ua чи в соціальні мережі бренду. Тут дізнавайся про актуальні пропозиції, ціни й розмірну сітку. Тут розповідаємо більше про сенси й ідеї колекцій. А ще – тут наші дбайливі менеджерки завжди допоможуть підібрати бажану річ й оформити замовлення.
квіточкаЗавітай у шоурум у Києві. Магазин працює щодня з 11:00 до 20:00 без перерви. Тут наші уважні консультантки дадуть відповідь на всі питання, допоможуть підібрати річ і запакують її. Тож чекаємо тебе на примірку щодня за адресою Хрещатик 46.