Обери свою жіночу сорочку з важливими українськими сенсами

Виробник одягу byMe – про легкість бути собою. Головна місія byMe – закохувати в українське натхненно й щодня. Ми прагнемо знайомити світ з українською культурою, цінностями, традиціями. Обираючи одяг byMe, ти обираєш розділяти з нами цю місію. Разом ми здатні закохати світ в українське щиро й назавжди! Жіночі сорочки – один зі способів це зробити. Вони особливі українськими орнаментами – аби познайомитися з ними близько. Подивитися всі моделі й купити сорочку жіночу можна в розділі «Сорочки». А далі розповімо про особливості наших сорочок і їхні поєднання.

Купити жіночі сорочки byMe

 

Які сорочки жіночі купити в byMe?

 

Сорочки жіночі з літньої колекції покликані закохувати в орнаменти з килимів Поділля. Подільські орнаменти ідеально пасують нашому літу: вони яскраві, барвні й детальні. Сорочки жіночі купити можна одного або більше кольорів, аби вдягати за настроєм. Літні жіночі сорочки створили таких кольорів:

блакитна – для настрою легкості й натхнення;
теракотова – аби створювати насичені й виразні образи;
чорна – для сміливих поєднань;
бежева – щоб створити настрій м’якості й комфорту;
рожева – для грайливості й сонячного настрою.

Купити жіночі сорочки можна в нашому шоурумі в Києві – заходь познайомитися з літніми новинками й поміряти вподобані речі. Чекаємо на вулиці Хрещатик, 46. Або ж обирай речі одразу на сайті byme.ua – тут зібрали всі актуальні колекції й доступні розміри.

сорочки купити byMe

 

Стильні жіночі сорочки – збираємо літні образи

 

Стильні жіночі сорочки створені, аби закохувати в легкість рухів і літній настрій. Обирай свої поєднання!

  1. Блакитна жіноча сорочка + сірі прямі штани + бавовняний молочний топ в рубчик + білі кеди + хустинка з орнаментами. Образ, що пасуватиме на щодень або для менш спекотних літніх вечорів. Доповнюй містким молочним шопером із саржі – образ буде цікавий різноманітністю фактур і цілісний змістовно.
  2. Теракотова жіноча сорочка + теракотові шорти з коником + графітовий кроп-топ + чорні дідусеві босоніжки + чорний шопер із саржі. Ідеальний для щедрих на сонце літніх днів. А ще – яскравий і насичений. Доповнюй стрічкою у волосся, аби додати настрою романтичності.
  3. Рожева сорочка + рожеві штани на резинці + бежевий бралет. Спробуй додати сюди улюблені мюлі з колекції або босоніжки з вишивкою, що тобі більше імпонує. Образ пасуватиме до походу в улюблений заклад чи просто грайливого настрою. Доповнюй срібними прикрасами з орнаментами.
  4. Бежева сорочка + бежеві шорти + бежеві дідусеві босоніжки. Одноколірний образ цікавий тип, що звертає увагу на деталі – орнаменти будуть виразними й насиченими в образі. Обери яскраву сумку або улюблені акцентні прикраси, аби врізноманітнити образ.
  5. Чорна сорочка + джинсові шорти + базовий білий топ + чорні дідусеві босоніжки + хустинка з орнаментами. Ввечері змінюй босоніжки на мюлі – і буде більш романтичний образ.

Уподобані сорочки купити можна одразу з додатковими речами, аби створювати цілісні образи.