Новинки взуття від byMe. Ділимося цінним

Підготували для тебе літні новинки! Обожнюємо літню колекцію за барви, яскравість і легкість. Та головну місію не змінили – нові речі теж покликані закохувати світ в українське щиро й назавжди. Мріємо, аби кожна власниця речей byMe розділяла з нами цю місію й ділилася цінним: ловила погляди перехожих на речах, розповідала друзям про значення орнаментів чи символів, висловлювала свою позицію сміливо й щиро. Для того, аби тобі було комфортно дбати про значення речей, популяризувати українське й надихати цим світ, ми дбаємо про зручність і якість речей. Взуття жіноче – один із розділів, до якого дуже уважні. Адже це річ, яку носитимеш довго – вона має і гарно служити, і бути актуальною з часом. Подивитися всі моделі й купити взуття жіноче можна в розділі «Взуття». А далі – знайомимо з літніми новинками!

купити жіноче взуття byme

 

Жіноче взуття – літні моделі

 

Жіноче взуття з літньої колекції – про комфорт теплих днів. Підготували моделі, які пасуватимуть до твого літа.

Літнє взуття для жінок:

Мюлі-сіточка. Ця модель спереду має вставлення зі спеціальної взуттєвої сіточки. Ремінці можна регулювати, аби ніжкам було максимально зручно. Мюлі мають фігурні підбори 6 см – обирай до улюблених спідниць і суконь, коли хочеш образ грайливого настрою. А на щодень поєднуй із джинсами чи зручними штанами.
Відкриті мюлі. Ця модель ідеальна для спекотних літніх днів. Регулюй ремінці, аби ідеально пасували до форми твоєї ніжки. Мюлі виконані з натуральної шкіри, а ще – мають технологію м’якої устілки. Висота підборів – 4 см. Цей варіант для тебе, якщо любиш невисокі підбори. Пасуватимуть до грайливих і стриманих літніх образів.
Вельветові мюлі. Особлива модель, виконана з вельвету. А всередині є вставлення з натуральної шкіри. Для всіх ремінців залишаємо регулятори, аби застібати під свою ніжку. Мюлі мають стійкі підбори, а на одному з них – вишитий орнамент із килима-підвіконника кінця ХІХ століття з Крижопільського району Вінницької області. Обирай, аби увиразнити образ і зробити його по-особливому цінним. Висота підборів – 6 см.
Дідусеві босоніжки. Найзручніша літня модель. А головне – пасує і до щоденних образів, і до особливих. Спробуй босоніжки із яскравими сукнями з пишним рукавом, джинсовою спідницею й шортами, а ще – із джинсами з розрізами. Босоніжки виконані з натуральної шкіри бежевого й чорного кольорів.

Усе жіноче взуття від виробника можемо виконати з екошкіри за передзамовленням – а за очікування даруємо знижку -5%. А ще всі моделі мають технологію м’якої устілки – аби ніжкам було комфортно впродовж дня. Хочемо, аби стильне жіноче взуття купити означало отримати річ, що має значення. Бренд byMe – аби обирати серцем.

стильне жіноче взуття купити баймі

 

Де купити жіноче взуття byMe?

 

Купити жіноче взуття пропонуємо в нашому шоурумі в Києві – на вулиці Хрещатик, 46. Або ж жіноче взуття купити можеш одразу тут, на byme.ua.