Нові спідниці міні – для легкості бути собою

byMe – бренд одягу, взуття й аксесуарів, що закохує в українське. Ми обираємо закохувати в українські кольори, символи, орнаменти щиро й натхненно. Тому ділимося зі світом тим, що закохало нас. У кожній колекції на речах залишаємо бірки-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и» – аби кожна її власниця розділяла з нами місію закохувати в українське. На весняних мініспідницях теж їх знайдеш – вони закохують в українську весну й легкість бути собою.

короткі спідниці byme

 

Спідниця міні – стилізуємо разом

 

Спідниця міні – улюблениця весни! Тому до весни підготували 3 мініспідниці. Усі вони – про легкість бути собою й можливість ділитися зі світом своєю весною, а згодом – і літом. Бо короткі спідниці пасуватимуть і до літньої спеки й вечірніх прогулянок.

Спідниці byMe:

Спідниця в клітинку. Ця міні – жовто-сірого кольору. Вона пасуватиме на щодень як базова річ, але можна її стилізувати і як центральний елемент образу. Обирай до свого грайливого настрою.
Спідниця «гусяча лапка». Цю модель створили двох кольорів – беж і блакитну. Обидві пасуватимуть настрою ніжності й чуттєвості. Гарна основа для витончених, а інколи трішки бешкетних образів – спробуй різні за настроєм.

Обидві спідниці жіночі купити можна в розділі «Спідниці» – обирай, якщо вже визначилася.

Ось декілька способів стилізації міні:

  1. Клітчаста міні + фактурний лонгслів улюбленого кольору + пухнасті босоніжки + прикраси з орнаментами. Цей образ особливий гнучкістю. Він пасуватиме і для невимушеної зустрічі з друзями, і для офісного зібрання. Обирай верхній одяг за настроєм: об’ємний жакет для стриманого, джинсову куртку – для розслабленого.
  2. Блакитна міні + блакитний лонгслів із комірцем + жилетка з орнаментами каштанів + молочні дербі. Зручний образ на цілий день, а ввечері можна додати хустинку з орнаментами, аби зробити його більш романтичним.
  3. Бежева міні + чорний топ + чорний об’ємний жакет + туфлі-сіточка. Варіант для сміливого настрою. Обирай для цікавого вечора чи особливої події. Не забудь про срібні прикраси з колекції «Орнаменти» – тут дуже пасуватимуть.

Купити мініспідницю можна одразу з уподобаними до неї речами – і легкий весняний образ готовий. Обирай серцем.

 

Де купити спідницю жіночу від byMe

 

Купити мініспідницю byMe

Купити спідницю жіночу будь-якого кольору пропонуємо в нашому шоурумі – там можна поміряти всі моделі й дібрати свій розмір. Завітай на Хрещатик, 46, аби забрати свою весняну міні. Або ж обирай спідницю онлайн – на сайті byme.ua. Тут теж зібрали всі доступні моделі й кольори – замовляй і чекай пакуночок з весняним настроєм. У випадку, коли помилишся з розміром, заповни форму для повернення – доберемо той, що пасуватиме тобі ідеально. Бренд одягу byMe – про твій комфорт.