Нові моделі жіночих сорочок – твоя особлива любов для літніх днів

Літня колекція – про легкість і барви. Наше літо – це ранкова прохолода, стиглі фрукти, невагомі тканини й настрій закохуватися у своє життя щомиті. Прагнемо розділити з тобою наше відчуття цієї пори. Тому й речі з нової колекції яскраві й натхненні літом. А жіночі сорочки – особливі серед колекції, бо водночас про практичність і важливі значення. Аби подивитися всі моделі йкупити жіночу сорочку, переходь до розділу «Сорочки». А далі розповімо про особливості кожної сорочки з колекції.

жіночі сорочки купити byMe

 

Жіноча сорочка – як символ твого літа барв

 

Кожна жіноча сорочка особлива кольором і дібраними орнаментами. Для всієї літньої колекції обрали орнаменти Поділля. Вони насичені, яскраві, барвисті й детальні – ідеально пасують настрою нашого літа. На сорочках залишили подільські орнаменти з килимів.

Жіноча сорочка блакитного кольору має орнамент жінки з килима-підвіконника поч. ХХ ст. з Вінниччини й геометричні орнаменти з килима Львівського історичного музею й килима Тернопільщини.
На бежевій сорочці – орнамент із килима-залавника Вінниччини й Тернопільщини.
Рожева має орнаменти з килимів-залавників і килима-підвіконника з Вінниччини.
Червона сорочка – з орнаментами з килимів-залавників Вінниччини й килима Житомирщини.
На чорній знайдеш орнамент із килимів-підвіконників Вінниччини.

Легкі сорочки виконані з 70% бавовни й 30% льону – аби комфортно почуватися із зухвалим літнім сонечком. А ще сорочки жіночі просторі й пасуватимуть розстібнутими до бавовняного топа чи бралета. До кожної сорочки пропонуємо такого ж кольору шорти, аби носити як костюм – жіночі сорочки купити можна одразу із шортами. Їх шукай у розділі «Шорти».

Спробуй поєднати літні сорочки з:

  1. дідусевими босоніжками – вони додадуть літнього настрою, а ще ніжкам буде зручно впродовж дня, бо вони виконані з технологією м’якої устілки;
  2. шоперами з орнаментом коника – образ вийде змістовно довершеним, а в шопер можна покласти потрібні речі;
  3. з джинсовими шортами – якщо хочеш обрати інший варіант шортів і створити невимушений образ для активного літнього дня;
  4. з бавовняним кроп-топом – аби носити з розстібненою сорочкою й додати образу шарів.
купити сорочку жіночу Баймі

Бренд одягу byMe – аби закохувати в українське щиро й назавжди. Обирай серцем і закохуй натхненно!

 

Де купити сорочку жіночу від byMe?

 

Купити сорочку жіночу можна одразу на сайті byme.ua – тут зібрали всі актуальні й доступні речі. Тобі залишається обрати потрібну модель, колір і розмір. Далі створюй замовлення й чекай його за вказаною адресою доправки. Або ж завітай до нашого шоуруму в Києві – на вулицю Хрещатик, 46. Познайомимо тебе з новою колекцією, допоможемо зібрати літні образи й поділимося сонячним настроєм. Заходь поміряти вподобані речі й забрати ті, що закохали.