Нові моделі спідниць – обирай те, що відгукується

Бренд одягу byMe – про сенси, які близькі й знайомі. Знайомі, бо розповідають про цінне. Близькі, бо зігрівають. Наша мета – створювати речі, які відчуєш особливими. Для себе і світу. А головна місія – закохувати в українське. Зі щирої цікавості вивчаємо особливості української історії й культури, дізнаємося нове про нашу мову, знайомимося з українськими митцями й мисткинями, подорожуємо новими й улюбленими місцями в Україні. Захоплюємося українським. Ділимося з вами найцікавішим і завжди – цінним. Ця осінь – для косівської кераміки. Створили колекцію, присвячену українському мистецтву, що створюють майстри й майстрині з Косова. Косівська кераміка цінна й особлива своїми сенсами й історією. А ще її цінують в усьому світі: вона належить до репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства. А ми маємо цінувати її щиро й підтримувати сучасних майстринь і майстрів. Кожна річ із колекції особлива. Далі читай про особливості, що мають спідниці жіночі. Саме час! Адже осінь – якраз час, коли образ оживлює спідниця жіноча. Купити потрібну модель можна в розділі «Спідниці» в меню сайту.

спідниці byMe

 

Спіднички жіночі: з чим поєднувати

 

Спіднички жіночі з колекції «Закохувати в косівську кераміку» – це речі, що мають особливі деталі. Саме цими деталями хочемо познайомити з косівською керамікою. Вона особлива своїми кольорами: брунатний, зелений і жовтий. Рідко додавали синій чи блакитний, але згодом радянська влада заборонила розписувати ним вироби: разом із жовтим їх вважали націоналістичними. Також обрали показати форми косівських виробів – різні види глеків. А ще хочемо познайомити світ із традиційними й сучасними майстрами й майстринями Косова, тому для одягу обрали і старі, і нові вироби.

Серед спідниць обирай:

квіточкаДжинсові мідіспідниці. В осінній колекції продовжили модель синього кольору з орнаментом жінки з рушника 1886 року. А новинка – молочна спідниця з вишитим дзбаном на бірці.
квіточкаСпідниця плісе. Ця спідниця міні особлива вишитим калачем ззаду на поясі.
квіточкаКласична жіноча спідниця. Створили спідниці з такої тканини, як класичні штани. А ще додали дві виразні кишені, одна з яких знімна. На поясі вишиті три косівських глеки. Купити спідницю можна сірого й синього кольорів.

Обирай свою з:

квіточкасітчастими лонгслівами;
квіточкавишитою сорочкою;
квіточкатеплими сорочками;
квіточкажакетами;
квіточкамайками або футболками.
купити жіночу спідницю   by me

 

Де купити жіночу спідницю на осінь?

 

Хочемо, аби спідниці byMe стали особливою річчю твого гардероба. Обирай ту, що закохала. Купити спідницю жіночу з нової чи інших актуальних колекцій можна одразу на byme.ua – тут знайдеш доступні розміри. Якщо твій зараз недоступний, спробуй замовити наперед. А за очікування ми додамо -5% знижки до твоєї особистої. Або ж чекаємо тебе в шоурумі в Києві: вулиця Хрещатик, 46. У нашому просторі можна неквапливо познайомитися з речами нових колекцій, поміряти вподобані речі й скласти цілісні образи для затишної осені.