Нові лонгсліви byMe – закохують у важливі сенси

Жіночий лонгслів від byMe – покликаний закохувати. ™ byMe – місце, де розповідають про українське. Закохують у близьке й рідне. Ми прагнемо, аби українці й українки знали й пишалися своєю культурою, історією, традиціями. Саме тому створюємо речі, що мають значення. На них залишаємо особливі деталі. Лонгсліви з українськими мотивами від byMe закохують в орнаменти, малюнки й символи, що крізь них стаємо ближче до власних традицій і культури. 

замовити лонгсліви з українськими орнаментами byMe

 

Лонгсліви жіночі: орнаменти й сенси

 

Лонгсліви жіночі від byMe – це про важливе. У них заклали цінні сенси, втілили важливе в деталях. Купити лонгслів жіночий з колекції «Закохувати в косівську кераміку» – твій вибір ділитися особливим. Косівська мальована кераміка зберігає в собі столітні традиції й історію Гуцульщини, знайомить з майстерністю українських майстрів і майстринь. Хочемо, аби українці й українки пишалися своєю культурою й закохували в неї світ.

купити лонгслів жіночий by me

Далі розкажемо про лонгсліви з нової колекції й сенси, що їх утілили в них:

квіточкаУ колекції «Закохувати в косівську кераміку» знайдеш оновлені лонгсліви в сітку з принтами. Лонгслів-сітка у квітковий орнамент закохує в ніжність. Усі квіти взяті з косівської вази XIX століття. Авторский принт втілили трьох кольорів: синього, жовтого й зеленого. Це одні з основних барв, що їх використовували косівські майстри й майстрині. Лонгслів-сітка з глечиками закохує у форми. На ньому зобразили різні види глечиків, що їх розписували українські митці й мисткині. Серед них знайдеш: дзбан, калач, баньку й плесканку. 
квіточкаПоказати світові калач зможеш й обравши лонгслів у смужку. Об’ємний лонгслів закохує в затишок. Смужки виконали брунатного кольору – основний колір косівських глеків, кахлів і тарелей. Придивися до деталей: на рукаві залишили бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Щасливі, що ти поділяєш нашу основну мету: закохувати світ в українське. 
квіточкаРозповісти про дзбан вдасться, обравши лонгслів із блискавкою. Його створили двох кольорів: бежевого й брунатного. Лонгслів із блискавкою закохує в деталі. 

Серед лонгслівів із колекції «Закохувати в косівську кераміку» обирай:

квіточкаколір, що пасуватиме, 
квіточкадеталі, що закохуватимуть, 
квіточкасенси, що відгукуватимуться. 

Як купити лонгслів жіночий в byMe?

Купити лонгслів жіночий в byMe – знайти сенси, що в них закохуватимеш світ. Ми, виробник одягу byMe, прагнемо створювати речі, що відгукуватимуться саме тобі. Замовити лонгсліви з українськими орнаментами від byMe зможеш онлайн. Ми завжди чекаємо тебе в інтернет-магазині byme.ua. Оформлюй замовлення на сайті, де знайдеш усі актуальні моделі та розміри, або пиши нам: 

  1. в інстаграмі, 
  2. у телеграмі, 
  3. у фейсбуці, 
  4. у вайбері, 
  5. на пошту. 

Наші онлайн-менеджерки з радістю проконсультують і допоможуть оформити замовлення. Отримати речі вдасться у відділеннях і поштоматах Нової пошти або ж кур’єромbyMe. Лонгслів купити зможеш і в нашому шоурумі. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.