Новенькі жакети від byMe. Ніжний образ із весняною міні

p>Весна надихнула нас закохувати в ніжність і легкість. Тому створили жакети, що діляться важливим. Вони мають класичну форму, але дещо вкорочені. Кольори – нашої весни – грайливі, ніжні, м’які. А особливість – у деталях, що мають значення. Про них читай далі. Аби подивитися всі моделі й купити жакет жіночий, переходь до розділу «Піджаки». Бренд одягу byMe – місце, де цінують українське.

 

жакети жіночі купити by me

 

Жакет жіночий – деталі, що діляться цінним

 

Жакет жіночий належить до колекції «з а к о х у в а т и» й створений, аби закохувати в українські орнаменти. Тому на ньому залишили бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и», аби її власниця розділяла з нами головну місію бренда.

Чим особливий піджак жіночий byMe?

Ззаду має орнамент пташок. Наші предки часто зображали їх на рушниках, а саме – на гіллі дерева життя. Це ще один надважливий символ української культури. Вишивали півників, лелек, орлів, павичів – кожна птаха мала своє значення й символізувала щось цінне. Півники – пробуджену сонцем природу, лелеки – міцність сім’ї, орли – перемогу й мужність, павичі – дівочу й парубочу красу, щастя.
Жіночі жакети мають ідеальне доповнення – весняні мініспідниці з такої ж тканини. І жіночі піджаки, і спідниці виконані двох кольорів – бежевого і блакитного, аби їх легко було поєднати в костюм.
Піджак класичний пасуватиме й до іншого низу: прямих штанів, джинсів, легінсів з розрізами чи без.

Ось декілька способів, як носити жакет:

  1. Жакет + мініспідниця + пухнасті босоніжки + хустинка з орнаментами.
  2. Жакет + легінси з розрізами + білі кеди + прикраси з колекції «Орнаменти».
  3. Розстібнутий жакет + бавовняний топ + прямі штани + дербі + пухнаста сумочка.

Жакети жіночі купити можна одразу з уподобаними речами – обирай цілісні образи для своєї весни.

піджак жіночий byme

 

Де купити жіночий піджак byMe?

 

Пропонуємо купити жіночий піджак в онлайн- або офлайн-магазині.

Онлайн обирай на сайті byme.ua – тут знайдеш усі доступні моделі, розміри й кольори. Додавай у кошик, створюй замовлення, сплачуй і чекай пакуночок із замовленими речами.
Офлайн у шоурумі в Києві. Заходь до нашого простору на Хрещатику, 46 знайомитися з новинками й міряти вподобані речі. Допоможемо дібрати розміри, створити цілісні образи й поділимося літнім настроєм.
Замовивши кур’єром у Києві. Зможеш поміряти обрані речі не виходячи з дому й залишити ті, що підійшли. Кур’єр зачекає, доки визначишся, і забере непотрібні.

Замовляючи одяг онлайн, не страшно, якщо не вгадаєш із розміром – у пакуночку з речами знайдеш форму для повернення. Заповнюй її, якщо треба обміняти чи повернути речі.

Аби піджак жіночий купити вже зараз, переходь до розділу «Піджаки» й обирай той, що закохав.

Виробник одягу byMe – аби ти закохувалася в українське щиро й назавжди.