Ніжні й сильні образи в спідниці byMe

Річ сили – це та річ у гардеробі, що і надихає, і рятує. Річ, про яку згадуєш радіючи й сумуючи. Інколи вона наповнює силами на весь день. Інколи допомагає відірватися від складного настрою. А інколи закохує тебе й навколишніх у світ. Мріємо, аби кожна знайшла свою річ сили в TM byMe. Весняна колекція byMe – про силу бути собою. Аби власниця кожної речі відчувала весняну легкість, внутрішню впевненість і жагу до життя. Наша весна про м’який комфорт. Серед речей знайдеш ті, що закохають тебе. Їх створювали з легких і невагомих, текстурних і м’яких тканин – аби передати настрій весни. Кольори варіюються від ніжних пастельних відтінків до насичених яскравих – кожна зможе ділитися своєю весною зі світом. Спідниці з колекції – про легкість бути собою. Аби переглянути всі й купити спідницю, переходь до розділу «Спідниці».

купити спідницю з весняної колекції Баймі

 

Спідниці жіночі – обирай свою річ сили

 

Спідниці жіночі з колекції [28] – про весняну грайливість і ніжність. Для весни ми створили три моделі мініспідниць: дві з принтом гусячої лапки й одну клітчасту.

Кожна спідниця з розрізом спереду – він невеликий і додає дрібку грайливості до настрою.
Трикотажні спідниці м’які, але тримають форму й ніжно лягають на фігуру.
Усі три моделі обов’язково мають бірку-нагадування «з а к о х у в а т и», аби її власниця не забувала закохувати з нами українців і світ в українське.

Бренд byMe – простір, де ти можеш бути різною, але завжди собою. Далі поділимося своїми варіантами, як носити весняні спідниці. Обирай за відчуттями й експериментуй сміливо

Жіноча спідниця бежевого кольору. Ця модель ідеальна, якщо шукаєш базову спідницю для весняних образів. Вона пасуватиме і до грайливого, і до стриманого настроїв. Спробуй поєднати її з коротким білим фактурним лонгслівом – буде гарно виділяти талію. Додавай об’ємну жилетку з орнаментами каштанів і пухнасті босоніжки. А довершити образ можна прикрасами з колекції «Орнаменти».
Таку ж спідницю купити можна блакитного кольору. Вона – для свіжості в образах. Обожнюємо поєднувати її з м’яким блакитним лонслівом – це якщо тобі до вподоби моноколірні образи. А для більш виразного образу вдягай чорний топ із чорним об’ємним жакетом – він буде більш зухвалий, але досі витончений.
Купити спідницю в клітинку можна одразу з кремовою жилеткою Teddy – між ними справжня любов. Спробуй поєднати їх із сірим лонгслівом з драпіруванням і кремовими дербі. Образ буде не перенасичений, але цікавий.

Де купити жіночу спідницю з весняної колекції

Купити жіночу спідницю пропонуємо тут:

на сайті byme.ua – обирай розмір і чекай свій пакуночок із новою улюбленицею гардероба;
в шоурумі на Хрещатику, 46 – завітай, аби приміряти цікаві образи.
купити міні спідницю Баймі

Обирай те, що закохало. Ділися цим коханням зі світом!