Ніжна, впевнена та рішуча Ти у спідниці byMe. Речі, які надихають бути справжньою

Жіночі спідниці - особлива частина колекцій byMe. Адже вони про нашу легкість, грайливість, рішучість і серйозність. Вони - вітлення нашого настрою. Мініспідниця - для сміливого образу з панчохами й оверсайз-жакетом; спідниця вклітинку, коли хочеш додати діловому образу виразності; спідниця з екошкіри з ніжною блузою й яскравими туфлями, щоб образ був живий і цікавий. Упевнені, що одяг має значення. Але це значення можеш обрати ти сама. Про що сьогодні розповість світу твій образ? Яке почуття він викликає в прохожих? Обираючи для себе речі, орієнтуйся насамперед на свої вподобання й справжні бажання: тренди - не вічні і не завжди відповідають індивідуальному стилю кожного. Одяг від виробника byMe - наша спроба поділитися речами, які можуть підкреслити твою самобутність, а не загубити їх за актуальністю й вимогами моди. Тому орієнтуватися на себе - головне правило. Вибрати й купити жіночу спідницю можна на нашому сайті - обирай серцем!

купити спідницю українського брендужіноча спідниця

Образи зі спідницею byMe

™ byMe для тебе, якщо хочеш скласти цілісні образи з колекції, об’єднаної спільною ідеєю й посилом. У кожну колекцію одягу додаємо взуття й аксесуари, аби образи були повноцінними. Спідниця міді від byMe - якраз та річ, яку легко поєднувати з різним верхом і взуттям. Маємо 2 кольори спідниць: кемел і молочний. Молочну пропонуємо поєднувати з лонгслівами на одне плече. Найбільш весняним вийде образ із блакитним лонгслівом. Додавай яскраві помаранчеві або рожеві туфлі із сіточкою, щоб увиразнити вигляд. Для повсякденного образу до молочної спідниці можна додати блузу з подовженими манжетами й білі туфлі або лофери - варіант і для офісу, і для вечері. До спідниці кемел пасують наші лонгсліви-сіточки з колекції “Маленький Принц” і “Дружба”. Обидва лонгсліви бежевого кольору, напівпрозорі і з особливими авторськими принтами - спідниця в такому образі стає більш виразна. Можна додати чорні лофери або дербі й маленький акцент - мікросумочку. Для розслабленого образу можна поєднати молочну спідницю з джемпером із яскравою кишенькою й білими кедами. Доповнюй образ легкою хустинкою або маленькою сумкою. Якщо любиш багатошарові образи, можна додати до спідниці бралет молочного або бежевого кольору, накинути зверху сорочку й жакет вільного крою. Або просто одягай укорочений жакет - це підкреслить лінію талії й візуально подовжить ноги. Стильні спідниці - не ті, які відповідають усім критеріям якогось тренду; це ті, які підкреслюють твою унікальність. Обирай спідницю або цілий образ тут, на byme.ua. А якщо хочеш приміряти й купити спідницю з екошкіри, завітай у шоурум byMe. Чекаємо тебе!

купити жіночу спідницю

Речі, які надихають бути справжньою

byMe - бренд одягу, який має значення. Ми обрали не знецінювати речі, а показувати ними свій світогляд, настрій, посил. І це надає речам силу. Сила одягу byMe - у свободі бути собою й виражати це своїм стилем. Спідниця від бренду byMe – одна з можливостей спробувати ще більше дізнатися себе й свої вподобання. Та для цього треба вміти себе слухати й чути. Дізнавайся себе, ділися своїм баченням, виявляй себе у творчості – це надихає. Нас надихаєш ти, а ми хочемо надихати тебе. byMe – український бренд одягу, який прагне закохати українців в українське. Якщо відчуваєш, що виробник одягу в Україні – те, що шукала, вітаємо тебе в byMe. Надихайся й надихай!