Ніжна спідниця byMe – модель для легкого настрою

TM byMe – це речі, що знайомлять з українським. Ми досліджуємо українську орнаментику, вивчаємо раніше заборонену й забуту історію, дізнаємося про традиції й цінності. Усе для того, аби бути свідомими й ділитися знаннями зі світом. Закохувати в українське – головна місія byMe. І ми щиро захоплюємося тим, що кожна прихильниця byMe розділяє цю місію з нами щиро й натхненно. Ми прагнемо створювати речі, які легко інтегрувати в сучасні й активні образи. І водночас – аби вони ділилися цінним зі світом. Кожна річ byMe знайомить з українськими орнаментами, місцями, рослинами, кольорами. Спідниця жіноча з орнаментом волошок – особлива. Детально читай у наступному розділі. А подивитися світлини й купити жіночу спідницю можна в розділі «спідниці» в меню сайту.

довга спідниця купити by me

 

Жіноча спідниця, що нагадує берегти цінне

 

Жіноча спідниця з літньої колекції створена нагадати берегти те, що маємо. Цінувати своє – надважливо. Особливо, коли воно під загрозою й потребує захисту. Волошка донецька – це рослина, занесена до Червоної книги України. Вона зникає з нашої природи, але нам під силу її вберегти. Тому на літніх речах залишили принт волошок донецьких – аби пам’ятати про нашу силу захищати своє.

Чим особлива спідниця byMe?

спідниця довга й пасує до розслабленого настрою;
спідниця літня й має підкладку зі 100% віскози – буде зручно в спекотні літні дні, і спідниця не просвітлюватиметься;
тримається помірною резинкою, яка не перетискатиме шкіру;
має бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» – аби її власниця розділяла з нами місію закохувати в українське щиро й назавжди.

Купити довгу спідницю можна з іншими виробами з таким самим принтом:

  1. Зефірний топ. Топ виконаний із повітряної й м’якої тканини – на ній теж зображені волошки донецькі. Бретелі можна зав’язати на зручному рівні або взагалі спустити їх із плечей. Одягай спідницю й топ разом, щоб створити змістовний костюм.
  2. Сітчаста футболка. Виконана з м’якої напівпрозорої сіточки й має принт волошок. Ідеальна з базовим білим топом під низ. А разом зі спідницею створюють образ, наповнений сенсом. Обирай як костюм або спідницю й футболку окремо.
  3. Хустинка. На ній зобразили принт у таких тонах, як і на попередніх речах. Аби хустинка пасувала до кожної речі окремо чи до всіх разом. Обирай, аби додавати щоденним образам сенсів.
купити жіночу спідницю byme

 

Які спідниці жіночі купити в byMe?

 

Спідниці жіночі купити можна інших моделей: довгу джинсову з виразним розрізом, спідниці сліп насичених кольорів з вишитим орнаментом коників або з ніжні мініспідниці з біркою-нагадуванням «з а к о х у в а т и» в українське. Усі моделі шукай у розділі «Спідниці».

Купити спідницю жіночу з волошками можна одразу на byme.ua – обирай свій розмір і створюй замовлення на сайті. Або ж заходь до нашого шоуруму в Києві на вулиці Хрещатик, 46 спершу поміряти спідницю.

Український бренд byMe – про силу берегти своє.