Невагомий і повітряний – літній топ byMe «Зефірка»

Літо – час барв і щирого захвату. Любимо літо за легкі тканини, просторі силуети й насичені кольори. Наше літо закохує в легкість. Для нової колекції обрали орнаменти Поділля – яскраві, насичені й детальні. Вони пасують до настрою закохувати в особливе. А ще – діляться важливим і знайомлять світ з українською культурою. Саме в цій колекції можна купити топи жіночі, які закохують у наше літо. Аби подивитися всі моделі й купити топик, що закохав, переходь до розділу «Топи» й обирай серцем. А далі розповімо, чим особливий кожен із них.

купити топ жіночий byMe

 

Топики для жінок від byMe – аби закохатися в літо

 

Топики для жінок із літньої колекції створені закохувати в щире й знайоме літо. Вони – про невагомість, повітряну легкість і барвність тканин. За цю повітряність і назвали їх зефірками.

Топи byMe:

виконані з легкої тканини, аби було зручно в спекотні літні дні;
жаті топи ледь прилягають до тіла, тому дають шкірі дихати;
мають особливу деталь – вишиті на бретелях фрагменти орнаменту з рукава сорочки Чернігівщини кінця XVIII – початку XІX століть;
топи жіночі купити можна графітового, смарагдового, блакитного й чорного кольорів – обирай той, що закохав.

Наші варіанти, як стилізувати жіночі топи «Зефірки»:

  1. Із джинсами або джинсовою спідницею – обидва варіанти мають розрізи, які відривають ніжку. Тому тут пасуватимуть босоніжки з вишитими на підборах орнаментами, аби наповнити образ сенсами. Спробуй додати улюблену сумочку – і особливий образ на щодень готовий.
  2. З джинсовими шортами й дідусевими босоніжками з м’якою устілкою, аби ніжкам було зручно впродовж дня. Цей варіант доречний для активного літнього дня – буде комфортно й легко. Аби врізноманітнити образ, додавай хустинку з улюбленої колекції.
  3. Зі спідницями сліп, аби створити ідеальний метч – вони виконані з такої ж тканини й таких же кольорів. Вдягай як костюм або комбінуй різні кольори. Сюди пасуватимуть мюлі-сітка або відкриті мюлі – обирай ті, що закохали. Образ для літнього вечора в колі друзів чи для мистецької події. Додавай вишуканості й сенсів срібними прикрасами з орнаментами.

Топи жіночі купити можна одразу зі вподобаними речами, аби створювати свої особливі образи. Обирай наші варіанти або креатив свої!

купити кроп топ Баймі

 

2 способи, як купити топ жіночий

 

Ділимося способами, як купити топ жіночий від byMe:

Онлайн на сайті byme.ua. Тут зібрали для тебе всі актуальні колекції й доступні речі. Обирай потрібний розмір і створюй замовлення, вказавши дані й сплативши за речі. Далі – відправимо тобі пакуночок з обраними речами. А у випадку, коли щось не підійде, можна оформити «Приємне повернення» чи обміняти на потрібний розмір. До речі, якщо твій розмір зараз не доступний, замовляй наперед зі знижкою -5%.
Офлайн у нашому просторі в Києві. Шоурум на Хрещатику, 46 – це магазин одягу byMe. Заходь, аби познайомитися з новинками й поміряти вподобані речі.