Надихайся разом з byMe – обирай речі, наповнені сенсом

™ byMe – український виробник жіночого одягу, взуття, аксесуарів і прикрас. Це бренд одягу, створений закохувати в українське щиро й назавжди. Для цього обираємо свідомо й зі щирості цікавитися українським: історією, культурою, цінностями, мовою, мистецтвом. Ми вивчаємо українське, аби потім втілювати найцікавіше й важливе в речах. Так знайомимо світ з українським, а українцям і українкам нагадуємо про те, що цінного ми маємо. Сьогодні розкажемо про особливості наших речей і про те, як купити одяг українського бренда byMe.

купити одяг від українського виробника бай мі фільм довбуш

 

Одяг від українського виробника: деталі й значення

 

Наша головна мета – створювати одяг від українського виробника, що закохує в деталі. Тому звертаємо увагу на дрібниці, які роблять образ повноцінним і змістовним. 

 

у з фільму довбушСтворюємо блузи, футболки, сукні, жакети, сорочки, спідниці, штани, шорти, лонгсліви, топи, білизну, джинси, лосини, велосипедки, кардигани, верхній одяг – усі брендові речі від розміру XXS до XXL. Хочемо, аби кожна мала змогу обрати одяг для жінок свого розміру і цінувати своє тіло за його унікальність. 
у з фільму довбушУсі моделі штанів мають 3 довжини: petite, middle, long – так кожна може обрати за своїм зростом або просто за вподобанням.
у з фільму довбушБілизна не має жодних жорстких деталей, а застібки не торкаються шкіри – аби білизна не перетискала й не залишала слідів. 
білий жіночий лонгслів з вишивкою з фільму довбуш2
білий ажурний светр від українського бренду

 

у з фільму довбушВзуття створюємо з технологією м’якої устілки, яку самі розробили – аби ніжкам було зручно впродовж активного дня. Дбаємо, аби кожна знайшла свій розмір від 35 до 41.
у з фільму довбушКожна річ має особливу деталь – бірку зі словом «з а к о х у в а т и», аби поруч було нагадування розділяти з нами місію закохувати світ в українське натхненно й щодня. Мріємо, аби український бренд жіночого одягу став для тебе згадкою цікавитися українським.
у з фільму довбушЗалежно від колекції речі мають вишиті, вигравіювані чи принтовані українські орнаменти, символи, малюнки з кераміки тощо. Це маленькі деталі, у які вкладаємо головний сенс – знайомити з українським. 

 

Обирай речі, що закохали – тільки так зможемо ділитися зі світом цінними сенсами й закохувати в українське разом.

 

Як купити жіночий одяг, взуття й аксесуари?

 

Купити жіночий одяг з актуальних колекцій можна онлайн і офлайн:

  1. Онлайн можна вибрати речі на сайті byme.ua. Тут зібрали моделі всіх доступних розмірів, а на сторінці товару знайдеш детальну інформацію про особливості речі, склад тканини й спосіб догляду. 
  2. Офлайн купити брендовий одяг, взуття, аксесуари й прикраси можна в шоурумі в Києві. Шукай нас на вулиці Хрещатик, 46 – тут можна познайомитися з новинками колекцій наживо й поміряти вподобані речі. 

 

Якщо того розміру зараз немає ні на сайті, ні в шоурумі, замовляй потрібну річ наперед – за очікування до персональної знижки додаємо ще -5%. До речі! Твоя знижка діятиме на всі наступні замовлення одразу після того, як придбаєш першу річ. Прихильниці byMe першими дізнаються про новинки й мають змогу купити їх з особистими знижками.

Бренд одягу byMe – місце для твого комфортного знайомства з українським.