Надайте нового сенсу в асортимент магазину з одягом, що закохує byMe

Український бренд одягу byMe — це простір, де ми віримо, що речі мають значення. І створюємо їх із важливою метою — закохувати в українське. Кожна колекція покликана ділитися сенсами того чи іншого явища історії, культури чи мистецтва нашої країни. Кожна колекція покликана закохувати. 

Ми щасливі знаходити однодумців і поширювати нашу місію. Тож цієї весни ми починаємо співпрацю з можливістю придбати жіночий одяг оптом від виробника byMe. Читайте далі – ділимося умовами співробітництва й гуртових закупівель. 

Купити одяг оптом від виробника byMe

 

Купити одяг оптом від виробника byMe: яка колекція доступна? 

 

Ви зможете купити одяг оптом від виробника byMe з кожної наступної нової колекції. І перша з них — колекція жіночого одягу «Мистецький арсенал». Її ми, виробник одягу byMe, створили в співробітництві з Мистецьким арсеналом, аби розкрити сенси діяльности й показати історію мистецького простору. Головна концепція, що її втілили крізь український брендовий одяг із колекції — триєдність. Три етапи існування Мистецького арсеналу: 

тезаНайдавніший монастир XII століття. У колекції відобразили його крізь старовинні артефакти й історичні пам’ятки, знайдені на території будівлі Мистецького арсеналу, а також — крізь ідею строкатости. 
тезаМілітарі минулого століття. Значення збройного арсеналу для міста і його військовий потенціал зобразили крізь барви й стримані силуети. 
тезаМистецтво сьогодні. Крізь картини українських художників, що зберігаються в колекції Мистецького арсеналу, ділимося цінністю діяльности простору. Закликаємо осмислювати минуле, аби творити майбутнє. 

Історія Мистецького арсеналу вражає й захоплює. Хотіли б поділитися нею зі своїми споживачами? Розповідаємо, як купити жіночий одяг оптом від бренду byMe:

тезапереглянути умови тут — на byme.ua, 
тезанаписати на пошту sales@byme.ua чи зателефонувати за номером: 0976209221, 
тезаобговорити подальші умови співпраці після відповіді наших менеджерів. 

Кому вдасться придбати брендовий одяг оптом? Співпрацюємо з: 

  1. онлайн-платформами й фізичними магазинами;
  2. бізнес-початківцями й замовленнями на одяг гуртом від 10 000 гривень.

А ще, крім співпраці, ми: 

тезапропонуємо оптову ціну, 
тезагарантуємо постійну підтримку, 
тезанадаємо необхідний контент (фото й відео), 
тезаобговорюємо умови співробітництва індивідуально. 
Стильний жіночий одяг оптом byMe

 

Стильний жіночий одяг оптом: чому byMe? 

 

Отож, чим особливий стильний жіночий одяг оптом від byMe? byMe — бренд одягу з сенсами, що закохує своєю якістю, силуетами й цінністю. І ми будемо щасливі розділити нашу місію з вашим бізнесом, аби про неї дізналися якомога більше людей. Тож замовити одяг оптом від виробника byMe — це:

  1. обрати співпрацю з постійною підтримкою й необхідним контентом, 
  2. запропонувати споживачам якісний і стильний український одяг, 
  3. створити неповторну атмосферу, що закохує, 
  4. розділити змістовні сенси й знайти нових прихильників і прихильниць вашого бізнесу, 
  5. перенести цінну місію й успішну концепцію на свої платформи крізь актуальний український одяг. 

Щасливі закохувати разом!