Моделі, що закохують – джинси byMe

™ byMe – простір натхненних людей. Ми свідомо обираємо теми для ідейних і сезонних колекцій, що закохують в українське. Хочемо, аби про українські традиції, культуру й мистецтво дізнався весь світ. Одяг byMe – наша спроба розказати чесну українську історію, познайомити з особливостями орнаментики різних регіонів, показати улюблені й маловідомі місця в Україні, нагадати берегти рослини з Червоної книги України. Це наша спроба закохати в українське щиро й назавжди. Тому кожна колекція присвячена важливому й близькому – українському. Нова колекція показує світу косівську кераміку. Мріємо, аби її цінували, використовували в побуті, вивчали її історію й знали про сучасних майстрів і майстринь. Сьогодні розповімо про жіночі джинси з колекції «Закохувати в косівську кераміку». Щоразу для нових колекцій ми створювали джинси кльош, джинси з розрізами й інші особливі моделі. Та особливість джинсів із нової колекції – у деталях. Заходь у розділ «Джинси», аби подивитися всі моделі й купити жіночі джинси, які закохали. 

купити джинси жіночі BYME

 

Сині джинси – щоб закохувати, чорні – щоб запам’ятатися

 

Джинси жіночі з колекції «Закохувати в косівську кераміку» створені захоплювати увагу:

квіточкаЧорні джинси – перші серед колекцій byMe, створені саме такої форми. Для цієї моделі обрали вільний крій, занижену лінію талії й трохи розширену штанину внизу. Джинси багі мають дві особливі деталі. Головна – це бірка ззаду на кишені. На ній вишили рудими нитками баньку – один із глеків, які розписували косівські майстри й майстрині. Друга особливість – це крихітна кишеня внизу штанини. У ній можеш зберігати дрібничку.
квіточкаДжинси сині жіночі – класична модель із високою лінією талії з прямим кроєм. Але дрібничка робить їх особливо цінними. Ззаду на кишені знайдеш вишиту бірку. На ній – куманець, вид глеків з отвором посередині. Такий же глек вишили на лонгсліві з комірцем і об’ємному смугастому лонгсліві: поєднуй їх, аби посилити сенси.

Чорні й сині джинси жіночі купити можна 3 довжин:

  1. petite – для зросту 158-165 см;
  2. middle – для зросту 166-172 см;
  3. long – для зросту 173-180 см.

Обов’язково спробуй різні довжини свого розміру – кожна модель може сподобатися іншої довжини, залежно від того, як пасуватиме. А ще варто поміряти джинси з різним взуттям, що його обереш для осені. Заходь до шоуруму, аби спробувати на собі теплі мюлі, дербі й балетки. А для більш холодної осені й для зими маємо черевики й челсі: усередину на вибір додаємо байку або хутро. Створюй осінні образи, що закохують у змістовні деталі.

джинси кльош byme

 

Купити джинси жіночі: способи й місця

 

Маємо декілька способів купити джинси жіночі чи будь-яку іншу вподобану річ.

квіточкаЗалишайся на byme.ua й обирай усе потрібне онлайн. Для цього в потрібному розділі обирай свій розмір, додавай річ у кошик і оформлюй замовлення.
квіточкаЗаходь до нашого шоуруму в Києві. Шукай нас тут: вулиця Хрещатик, 46. У нашому просторі можна познайомитися з новинками наживо й приміряти вподобані речі. А ще – зараз маємо особливу й тимчасову інсталяцію-виставку косівської кераміки. Чекаємо тебе у просторі закоханих в українське!