Мюлі byMe – зручність твоїх особливих днів

Обожнюємо створювати стильне жіноче взуття! Для нас це можливість поєднувати зручність з ідейністю. А ще цікавіше – коли це взуття для літньої колекції. Нова колекція наповнена барвами, легкими тканинами й виразними орнаментами. Для літніх речей обрали орнаменти з килимів Поділля – вони кольорові, яскраві й детальні. Тому образи будуть насичені й змістовні. Саме для таких образів і підготували літнє взуття – аби воно пасувало до дібраних сенсів і настою літа. Взуття для жінок із колекції створене, щоб закохатися в зручність твоїх особливих днів. Серед них – і мюлі жіночі. Якщо шукаєш свої, подивитися й купити мюлі жіночі можна в розділі «Взуття». А далі знайомимо тебе з кожною моделлю детально – обирай ті, що закохали.

мюлі жіночі купити byMe

 

Які мюлі купити в byMe?

 

Загалом мюлі – це вже суперваріант для літа, бо вони відкриті й зручні для спеки. Але ми прагнули зробити їх особливими. Тому розповідаємо, які мюлі купити в byMe, аби створювати образи зі змістом:

Вельветові мюлі. Ця модель особлива тим, що устілка, ремінці й підбори обтягнені вельветом шоколадного кольору. І ніжкам приємно, і тканина небанальна. Усі ремінці можна регулювати для своєї ніжки. Висота підборів – 6 см. А ще одна особливість – вишита квітка на підборі. Це орнамент із килима-підвіконника кінця ХІХ століття з Крижопільського району Вінницької області. Обирай, аби ділитися зі світом красою й сенсами.
Мюлі-сітка. Ця модель має вставлення зі спеціальної взуттєвої сіточки – аби додати цікавості до образу. Мають ремінець, який можна регулювати. А ще – фігурні підбори 6 см. Ці мюлі ідеальні для мистецького заходу чи просто для особливого настрою. Виконані з натуральної шкіри. Обирай, аби закохувати у винятковість.
Відкриті мюлі. Ця модель найуніверсальніша, але не менш цікава. Мюлі мають 3 ремінці, які триматимуть взуття на нозі, аби воно не сповзало – кожен із них можна регулювати. Мають квадратні підбори 4 см – буде зручно впродовж активного дня. Обирай до улюблених літніх образів на щодень.

Усі моделі виконані з технологією м’якої устілки, аби ніжкам було комфортно цілий день бути взутими. Такі устілки ми використовуємо й для решти взуття. Заходь у розділ «Взуття», аби подивитися всі моделі й купити жіноче взуття, що закохало. TM byMe – аби закохуватися й закохувати в українське щиро.

мюлі жіночі  byMe

 

Жіночі мюлі: із чим поєднуємо

 

Жіночі мюлі з літньої колекції – про сенси й комфорт. Мюлі жіночі купити можна одразу з уподобаними речами з літньої колекції. Обирай їх до улюблених спідниць, шортів, суконь і штанів. Мюлі мажуть пасувати до будь-якої речі: головне – зібрати змістовний і гармонійний образ. Усе жіноче взуття купити можна на нашому сайті byme.ua або ж у шоурумі в Києві. Заходь на вулицю Хрещатик, 46 знайомитися з новинками й міряти улюблені речі.