Мюлі byMe – стилізуй, як відчуваєш

Український бренд byMe – простір для творчості. Бо кожна створена річ і кожен створений образ – це можливість поділитися зі світом частинкою себе. Ми ділимося закоханістю в усе українське. Жіноче літнє взуття byMe теж знайомить з українськими традиціями й цінностями. Переходь у розділ «Взуття», аби подивитися всі моделі й мюлі жіночі купити.

Жіноче літнє взуття byMe

 

Жіночі мюлі, що закохують у м’якість

 

byMe – місце, де надихаються українським. Нам важливо зберігати максимальну зручність і безпечність речей, водночас наділяючи їх змістом.

Жіночі мюлі з сіточкою. Ця модель особлива тим, що має вставлення зі спеціальної взуттєвої сіточки. Фігурні підбори роблять їх іще цікавішими й додають образу настрою витонченості.
Мюлі жіночі відкриті. Це найбільш літня й зручна модель. Висота підборів – 4 см, буде зручно взувати щодня. Усі ремінці можна регулювати, щоб дібрати ідеальну ширину для своєї ніжки.
Мюлі з вельвету. Особлива модель, виконана з вельветової тканини шоколадного кольору. А ззаду на підборі – деталь, що ділиться зі світом цінним. Там вишитий орнамент квітки – це фрагмент із килима-підвіконника кінця XIX століття Крижопільського району Вінницької області.

Кожна модель створена з технологією м’якої устілки – це авторська розробка byMe. Аби ніжкам було комфортно взутими впродовж цілого дня. Усе шкіряне взуття можна замовити наперед з екошкіри – за очікування даруємо знижку -5%. Ця знижка додаткова до твоєї персональної.

мюлі жіночі купити від баймі

Купити якісне жіноче взуття можна й інших моделей.

Серед літніх новинок:

Дідусеві босоніжки – зі стійкою підошвою й технологією м’якої устілки. Улюбленці затишних образів для активних літніх днів. Є чорного й бежевого кольорів.
Босоніжки з орнаментами на підборах. Таку модель пропонуємо чорного й молочного кольорів. На чорних – орнамент жінки з Вінниччини, на молочних – із Чернігівщини.
Улюблені дербі й м’які кеди зробили відкритими для літнього сезону – обирай для прохолодних літніх вечорів на щодень або особливих подій.

 

Як купити літнє жіноче взуття?

 

Зручне жіноче взуття шукай на онлайн- і офлайн-платформах.

  1. Купити літнє жіноче взуття можна одразу на byme.ua – тут знайдеш усі доступні речі і їхні розміри. Створюй замовлення й чекай нових улюбленців гардероба.
  2. Купити мюлі жіночі можна спершу помірявши їх у шоурумі. Чекаємо тебе в Києві, на вулиці Хрещатик, 46.