М’які лонгсліви-сіточка для комфортних літніх днів

Український виробник byMe – це місце, де щиро цінують українське. Ми прагнемо відкривати для себе українське по-новому й ділитися цим зі світом. Наш вибір – цікавитися минулим, аби свідомо будувати майбутнє. Тому на речах byMe залишаємо українські орнаменти, місця, рослини, аби знайомити світ з українським натхненно й щодня. Кожну річ прагнемо зберегти практичною й водночас змістовною. Нам важливо, аби образ ділився зі світом важливим. Лонгсліви – один зі способів для нас наділити річ сенсами. Саме на них залишаємо важливі для нас символи. Про кожен розповімо детально в наступних розділах. Аби подивитися всі моделі й купити лонгслів жіночий, переходь до розділу «Лонгсліви».

Лонгсліви від українського бренда byMe

 

Лоснгслів-сіточка – закохуємо в улюблені місця України

 

Лонгсліви від українського бренда byMe створені закохувати в українське. Вони знайомлять з нашими улюбленими місцями й традиційними орнаментами. Обирай той, що закохав.

Лонгслів-сіточка з принтом Говерли. Карпати – місце нашої сили й натхнення. Тому обожнюємо речі з капсульної колекції, присвяченій Говерлі. Її зображаємо на речах, аби нагадати піднятися на гору вперше чи знову. Аби хоча б раз відчути запах смерек на схилі гори й ту свободу, яку відчуваєш тільки там.
Лонгслів у сіточку з принтом Санжійки. Санжійка – це місце наших найтепліших спогадів. Місце, де чули щирий сміх друзів, шум морських хвиль і теплий вітер. Познайомся з місцем неквапливого відпочинку й щедрого сонця.
Лонгслів жіночий з українськими орнаментами. Кожен орнамент – про цінне для наших предків. Орнаменти на лонгсліві взяті з книги Олени Пчілки – першої дослідниці української орнаментики. Це орнаменти її регіону – Волині.

На рукаві кожного лонгсліва знайдеш бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» – закохуй разом із нами в українську щирість. Лонгсліви виконані з м’якої й еластичної сіточки. Тканина пасуватиме на будь-який сезон: для холодного вдягай сіточку під жакет чи кардиган.

Купити лонгслів у сіточку можна з будь-яким принтом від розміру XXS до XXL.

замовити лонгслів by me

 

Який лонгслів купити від byMe?

 

Якщо шукаєш іще лонгсліви від українського виробника byMe, заглянь у розділ «Шевченко» – у колекції «ХТО МИ Є?» знайдеш особливі сітчасті лонгсліви з картинками Тараса Шевченка.

Будь-який лонгслів купити можна одразу на byme.ua – на сторінці товару обирай свій розмір і додавай річ у кошик. Як обереш усі потрібні речі, створюй замовлення на сайті за вказівками. Далі – залишається чекати своїх нових улюбленців гардероба за вказаною в замовленні адресою.
А поміряти й купити лонгслів можна в шоурумі в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 знайдеш усі актуальні речі – заходь знайомитися з новинками колекцій і збирати особливі образи.

byMe– бренд одягу, що закохує в українське. Закохуйся й закохуй з нами!