М’які лонгсліви byMe – для м’якого настрою

Бренд byMe – про можливість закохатися в українське щиро й назавжди. Мріємо, аби весь світ знав про українську культуру, історію, традиції й цінності. Бо вони – про щирість. Щиро прагнемо, аби кожна власниця речей byMe розділяла з нами місію закохувати світ в українське натхненно й щодня. Обирай лонгслів зі значенням, аби приєднатися. Подивитися всі моделі й купити логнслів жіночий можна в розділі «Лонгсліви».

Купити лонгслів бай мі

 

Лонгсліви жіночі, що діляться важливим сенсами

 

Лонгсліви жіночі – це базові речі для щоденних образів. Але ми прагнули зробити їх особливими й увиразнити сенсами, аби кожен день був змістовним. Лонгсліви для жінок із нової колекції м’які, приємні на дотик і пасують до настрою закохувати.

Лонгслів купити можна вибравши, що тобі імпонує:

Говерла. Лонгслів із принтом Говерли створений, аби передати її велич і відчуття свободи. Це наше місце сили й натхнення. Мріємо, аби ти відчула Говерлу такою, як відчуваємо її ми: сильною, близькою й вільною. Обирай лонгслів з улюбленими джинсами з розрізами. Образ буде гармонійний контрастом фактур і поєднанням кольорів. Тут будуть доречними білі кеди з біркою-нагадуванням «з а к о х у в а т и» світ в українське.
Санжійка. Лонгслів жіночий із принтом Санжійки покликаний закохати у щире й сонячне містечко Одеської області. Для нас Санжійка – про теплі спогади, які завжди поруч. Обирай, аби створити свої спогади або як згадку побувати в цьому місці вперше чи знову. Спробуй поєднати лонгслів із довгою джинсовою спідницею. Доповнюй улюбленими мюлі з літньої колекції – і образ для вечірньої прогулянки готовий.
Орнаменти. Цей жіночий лонгслів має орнаменти Волині – саме їх досліджувала Олена Пчілка. Ми взяли ці орнаменти з її книги. Обирай лонгслів, аби знайомитися з українською орнаментикою й ділитися цим зі світом. Поєднуй з легкими спідницями сліп, аби створити грайливий і змістовний образ для літа. Сюди пасуватимуть босоніжки з вишитим орнаментом на підборі.
Косий хрест. Цей лонгслів має орнамент косий хрест – символ жіночого начала. А на грудях повторили його перехресним плетінням. Носи як оберіг або згадку цінувати українську культуру. Лонгслів пасує до штанів із високою лінією талії й настрою закохувати в українське. Довершуй образ срібними прикрасами з орнаментами.

Купити лонгслів можна одразу з уподобаними речами, що його доповнять – створюй свої особливі образи.

Лонгслів купити  byMe

 

Як купити лонгслів від byMe?

 

Заходь до нашого шоуруму, аби поміряти й купити лонгслів, що закохав. Чекаємо тебе тут: Київ, вулиця Хрещатик, 46. Знайомся тут із новинками й забирай речі, що закохують в українське.
Замовити лонгслів можна онлайн на сайті byme.ua – обирай потрібний і чекай свій пакуночок з речами.

byMe – простір для твоєї творчості. Дякуємо, що обираєш закохувати в українське разом із нами!