Ми надихнулися Тобою при створенні цих жіночих топів

Топи жіночі- не такі прості елементи гардеробу, як ми звикли думати. Так, здебільшого кроп-топи - це базові речі, які легко поєднувати з різними за формою й кольором брюками, джинсами, спідницями й шортами. Тому вони й цінні своєю практичністю. Насправді ж топики жіночі важливі ще й своєю зручністю. Що більш базові річ, то більш комфортна має бути. Це саме той випадок, коли від одного топа може залежати настрій упродовж дня чи правильність прийнятого рішення. Створювати нові топи нас надихає саме думка про твій комфорт і стильний вигляд водночас. Кроп-топ byMe - це відсутність жорстких елементів, м’які тканини й зручний крій. Навіть у небазові моделі, які готуємо до свят, додаємо елементи, які роблять топи комфортними й приємними до тіла. Ось у диско-топ додали шар тканини, яка торкається до шкіри, аби паєтки не шкодили їй. Зараз пропонуємо топи для весни й літа: легкі з віскози й короткі в рубчик.

купити жіночий топкроп топ жіночий

Топи byMe - весняна колекція

“Мандри” - колекція byMe про твою весняну легкість і насичені барви. Тому для топів виділили базові кольори, щоб їх можна було комбінувати з яскравими сорочками й соковитими джинсами. Майка жіноча - універсальна річ для ділового й неофіційного образів. Поєднуй із брюками бананами чи палацо або ж візьми за основу для образу з насиченими рожевими джинсами. Для верху можна обрати яскраву сорочку або стриманий жакет із широкими плечима. Головне - не забути про акцентні туфлі чи босоніжки й додати аксесуари. Такі топи є трьох кольорів: молочний, блакитний і чорний. Вони повітряні й приємні на дотик, бо виготовлені з віскози. Тоненькі бретелі можна регулювати, а довжину зменшити, заправивши майку. Вибрати й купити топ можна в розділі “Топи” або написавши нам у соцмережі. Маємо й топик жіночий короткий - такий варіант пасуватиме до розслабленого образу з шортами бермудами й легкою сорочкою зверху. Або обирай до багатошарового - із насиченою сорочкою й вільним жакетом. Барвистий чи чорний кроп-топ - бери за настроєм. Яскравий топ - спосіб додати акцент образу, але тоді краще вибрати більш спокійний низ і виразне взуття. Аби підібрати свій розмір, дізнатися склад тканини й купити топик жіночий - обирай потрібний і замовляй на сайті.

Твоя унікальність - наше натхнення

Одяг від виробника byMe - маленьке знайомство із собою. Кожна нова подія, люди навколо, незвичні речі дають нам можливість бачити світ з іншої, досі не знайомої сторони. Такі дрібниці насправді відкривають шлях змін, які і роблять нас тими, ким є зараз. Нам важливо, аби це знайомство було комфортним для тебе і для нас, а ще – не шкодило дому, у якому живемо. Наші топи – про ту легкість спілкування, безтурботність і впевненість упродовж дня і відчуття своєї цінності й унікальності. Якщо твої цінності збігаються з нашими – вітаємо в сім’ї byMe. Вибрати улюблений і купити кроп-топ в Україні можна тут, на byme.ua або в нашому шоурумі на Хрещатику, 46. Цінуємо самобутність і унікальність кожної - у цьому сила й щирість. Тому й натхнення для нас - ти, щира, особлива й по-своєму чарівна. ™ byMe - спроба втілювати це натхнення в наших колекціях і ділитися ними з тобою. Віримо, що бренд одягу має свою силу впливу й змін. Тому byMe прагне використовувати цю силу для користі світу. byMe – виробник одягу в Україні, який цінує можливість розвиватися й ділитися своєю творчістю тут.