Лонгсліви зі спогадами, що зігрівають

Бренд одягу byMe – для тебе, якщо цінуєш щирі спогади й бачиш важливості в щоденних речах. Ми прагнемо закохувати світ в українське щиро й натхненно. А наші спогади – інколи рятівні, особливо в часи, складні для всіх. А ще – спогади інколи теж бувають спільними для всіх, хоча кожен і кожна по-різному їх відчувають. Ми обираємо ділитися спогадами, що зближають з українським. Жіночі лонгсліви – для нас можливість поділитися цінним і потрібним. Якщо розділяєш наші цінності, ці речі тобі відгукнуться. Аби подивитися всі моделі й купити лонгслів, переходь до розділу «Лонгсліви». А далі розповімо про особливі спогади й наші лонгсліви.

купити лонгслів жіночий byMe

 

Лонгсліви жіночі byMe – аби закохувати в близьке

 

Лонгсліви жіночі з колекції «з а к о х у в а т и» створені, аби закохати в українську щирість. Ними ми поділилися зі світом своїми теплими спогадами й мріємо, аби й ти відчула в них близьке і щире.

Лонгслів для жінок із принтом Говерли. Це наш авторський принт – на лонгсліві побачиш обриси Карпат на тлі вільного неба. Могутня, вільна, захоплива, своя – такою ми запам’ятали Говерлу й спробували зобразити на лонгсліві. Носи його як згадку зійти на гору вперше чи знову. Аби зустріти сову чи кота лісового, почути шум смерек і буків, а головне – відчути її силу. На щодень лонгслів пасуватиме до джинсів із розрізами й білими кедами. Для вечері обирай його до джинсової спідниці й підкресли сенс образу хустинкою з таким же принтом Говерли.
Лонгслів жіночий із принтом Санжійки. На цьому лонгсліві зобразили вільне Чорне море і його затишний берег. Ми запам’ятали його наповненим щирим сміхом друзів, з ароматом морської свіжості й смаком найсолодших кавунів. Санжійка – це невеличке місто Одеської області, але величезне для нашого серця. Обирай лонгслів, аби обов’язково розділити цей спогад із нами. Поєднуй його з улюбленими зручними штанами або мініспідницею для спекотних днів. А хустинка з таким же принтом довершить образ змістовно.

Кожен лонгслів жіночий виконаний із м’якої сіточки – вона цінна тим, що буде доречною для будь-якого сезону. А на рукаві залишили бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и» – аби ти розділяла з нами місію закохувати світ в українське натхненно й щодня.

Серед лонгслівів знайдеш моделі з волинськими орнаментами, базові й кольорі з драпіруванням або знімним комірцем – подбали, аби кожна знайшла той, що закохає.

лонгсліви жіночі Баймі

 

Лонгслів купити можна 3 способами

 

Лонгслів купити пропонуємо офлайн у нашому просторі в Києві або ж замовити лонгслів онлайн на сайті byme.ua. Заходь на Хрещатик, 46, аби познайомитися з новинками й поміряти вподобані речі. А третій спосіб діє тільки в Києві – замовляй лонсглів кур’єром додому, міряй і залишай, якщо закохав.