Лонгсліви з українськими мотивами: Говерла й Санжійка в нових моделях

«з а к о х у в а т и» – головне покликання TM byMe. Ми свідомо обрали місію закохувати українців і українок в українське. Знайомити з нашими цінностями через традиції й творити Україну нашої мрії щиро й натхненно. Ми цінуємо можливість ділитися українським зі світом. Тому жіночий одяг від виробника byMe – це комфорт і важливі сенси. Поширювати українське – для нас втіха. Наша команда любить подорожувати різною Україною, відкривати незнайомі місця чи повертатися в ті, що закохали. Серед колекцій byMe були й повністю присвячені мандрам. А до весняної колекції [28] додали лінійку, що закохує в подорожі Україною. Мріємо знову й знову відвідувати ті місця, безпечно й вільно. До цієї лінійки додали лонгсліви й хустинки – обирай те, що близьке.

Купити лонгслів жіночий Баймі

 

Лонгсліви жіночі – про місця, що в серці

 

Лонгсліви жіночі з весняної колекції створені з натхнення улюбленими місцями в Україні. Український бренд одягу byMe – це можливість познайомитися з нашими пейзажами, традиціями й цінностями ближче.

Лонгсліви byMe:

Говерла. Лонгслів жіночий з авторським принтом Говерли – це згадка завжди повертатися в місце сили й свободи, Карпати. Він про величний спокій, нестримну стихійність і безмежну вільність. Лонгслів сітчастий, дуже м’який і еластичний. На рукаві знайдеш бірку-нагадування «з а к о х у в а т и», аби пам’ятати про місію, що розділяєш з нами, – закохувати в українське. Обирай до лонгсліва топ чи бралет із весняної колекції. Поєднуй з хустинкою «Говерла», щоб довершити образ ідейно.
Санжійка. На цьому лонгсліві зобразили Санжійку такою, як самі запам’ятали: сонячною, морською, своєю. Санжійка – це невелике село в Одеській області. Місце для єднання з природою. Ідеальне для того, аби жити в наметі й кататися на сапах – їх і додали до принта. Обирай лонгслів, аби пам’ятати про улюблене місце або як згадку з ним познайомитися. Лонгслів купити можна таких розмірів – XXS-XXL.
 купити лонгслів Баймі

До колекції додали й інші моделі весняних лонгслівів. Усі вони:

із невагомих і фактурних тканин;
ніжних пастельних і яскравих насичених кольорів, аби пасувати різній весні;
мають бірки-нагадування «з а к о х у в а т и» в українське

Обирай білий лонгслів як базу до ніжних весняних образів, або чорний лонгслів – для більш насичених.Купити лонгслів жіночий з колекції [28] можна онлайн і офлайн у Києві.

Купити лонгслів від byMe: способи й місця

Усі лонгсліви доступні на сайті byme.ua. Обирай той, що закохав. За потреби допоможемо визначитися з розміром. Якщо хочеш купити лонгслів спершу примірявши, чекаємо у своєму просторі на Хрещатику, 46.

Обирай серцем і розділяй з нами місію закохувати в українське.