Лонгсліви з колекції «Мистецький арсенал» — новий погляд на поєднання моди й мистецтва

Коли базовий лонгслів жіночий стає особливим, а поєднання з ним цінними. Саме такі речі створюємо ми — український бренд byMe. Лонгсліви жіночі з нової капсульної колекції «Мистецький арсенал» покликані познайомити з діяльністю простору, крізь поєднання новий погляд на моди й мистецтва. У колекції ми не лише розповідаємо історію, а й спонукаємо знайомитися самим, розкрити неосяжні сенси Мистецького арсеналу. Зокрема й крізь жіночі лонглсіви. 

купити лонгслів жіночий бренду byMe

 

Футболка на довгий рукав із колекції «Мистецький арсенал»: чим особлива?

 

Футболка на довгий рукав представляє колекцію «Мистецький арсенал». У ній ми ділимося історією й діяльністю мистецького простору крізь періоди його існування, а саме — концепцію триєдности: 

  1. давній монастир, утілений крізь археологічні пам’ятки, знайдені на території Мистецького арсеналу, 
  2. мілітарі й збройний арсенал минулого століття, утілений крізь барви й силуети, 
  3. мистецтво й Мистецький арсенал сьогодні, утілений крізь полотна українських художників. 

Жіночі лонгсліви з колекції втілюють перші «М» із триєдности: монастир і мілітарі. Тож який лонгслів купити зможеш у колекції розповідаємо далі. 

тезаЛонгслів-сіточка. Напівпрозора кофта є невіддільною частиною колекцій byMe. Цього разу на ній зобразили принт викиду — це маленькі частинки, з яких люди арсеналу відтворюють історичні знахідки. Разом це зветься строкатістю. Лонгсліви жіночі з цим принтом особливо цінні, адже в них кропітка праця сотень людей. 
тезаЛонгслів на одне плече. Лонгслів із вирізом — справжній тренд цього сезону. Тож ми, український бренд byMe, вирішили сповнити його сенсами. Барва лонгсліва репрезентує часи мілітарі, а саме колір будівлі арсеналу. А вишивка — часи монастиря. Шахи XVII століття — неймовірно цінна й рідкісна знахідка. 
тезаЛонгслів із рукавичкою. Купити кофту жіночу на один рукав зможеш із цікавим доповненням. До неї створили напівпрозорі рукавички. На них також зобразили принт викиду. Рукавички вдасться придбати як окремо, так із лонгслівом. 

Брендовий одяг ™ byMe створений закохувати в українське. І для нас важливо щораз знаходити історію, яку розповімо з гордістю й захопленням. Історію Мистецького арсеналу ми вважаємо саме такою. У ній спонукаємо знайомитися, осмислювати й творити. Пізнавати минуле, аби творити майбутнє. Тож лонгсліви з колекції «Мистецький арсенал» стають не лише частиною стильних образів, а й виразниками цінних змістів. Спонукою пізнавати й ділитися мистецтвом зі світом. 

 

Як купити лонгслів жіночий бренду byMe?

 

упити жіночі кофти недорого баймі

Що означатиме купити лонгслів жіночий бренду byMe? Перш за все, це утвердження поєднання моди й мистецтва. Підтвердження й віра в те, що речі мають значення, адже вони несуть цінні сенси. Як купити жіночі кофти недорого? 

тезаПереглядай колекцію тут, на byme.ua, чи на сторінках бренду в соціальних мережах;
тезаЗавітай у магазин одягу ™ byMe в місті Києві за адресою Хрещатик, 46. Тут чекаємо тебе на примірку щодня з 11:00 до 20:00.