Лонгсліви з картинами Тараса Шевченка – обирай свою особливу модель

Український виробник byMe – це речі, натхненні українським. Команда byMe обирає цікавитися минулим України, аби свідомо творити майбутнє. Українська історія – джерело для переусвідомлень і натхнення. Колекція «ХТО МИ Є?» теж натхненна минулим, але спрямована в майбутнє. Вона створена з колаборації з Національним музеєм Тараса Шевченка й креативницею Дарією. Усі картини Тараса Шевченка використані в колекції з офіційного дозволу музею. Ми обрали знайомити саме з творчістю Тараса Шевченка – людини, яка щиро була закохана в українське. До того ж саме про художню творчість митця досі знаємо недостатньо. У колекції створили жіночі лонгсліви – кожен із них знайомить з картиною Тараса Шевченка. Переходь у розділ «Шевченко», аби подивитися всі моделі й купити оригінальний лонгслів.

Лонгслів від українського бренда баймі

 

Жіночі лонгсліви, що нагадують про важливе

 

Лонгсліви з колекції «ХТО МИ Є?» – це можливість відчути картини Тараса Шевченка близько й щиро. Для них обрали м’яку сіточку – вона буде актуальна для будь-якого сезону й зручна, щоб носити цілий день.

Лонгслів від українського бренда «В Решетилівці». Обрали цю картину, аби розповісти про різного, але завжди щирого й цікавого Тараса Шевченка. Цікаво, що за все життя Тарас Шевченко був в Україні 15 років у різні періоди. Але щоразу, як повертався додому, подорожував улюбленими місцями. Так одного разу він зафіксував момент, коли був у Решетилівці. Обирай лонгслів, щоб популяризувати український побут і знайомити з творчістю Тараса Шевченка.
Лонгслів жіночий з картиною «Катерина». Це найвідоміше полотно Тараса Шевченка. Картина цінна якістю написання – Тарас Шевченко був талановитим і в живописі, окрім письма. Та справжня цінність картини – у закладених сенсах. Дослідники й дослідниці творчості митця кажуть, що Катерина – це символ понівеченої й покинутої України. Ззаду зображений москаль, що покидає дівчину вагітною. А збору – дід-ложкар, який мовчазно співчуває Катерині. Зобразили цю картину на логсліві, аби звернути увагу на наше минуле. Щоб сьогодні не повторювати помилок минулого.

Купити лонгслів жіночий можна тільки з цими двома картинами. Але на інших речах із колекції знайдеш іще картини «Мис-Тюк Карагай на півострові Мангишлак», «У Седневі», «Жінка в ліжку», автопортрет Тараса Шевченка.

Будь-який лонгслів купити можна в розділі «Шевченко».

Купити лонгслів жіночий by me

 

Де купити лонгслів із колекції «ХТО МИ Є?»

 

  1. Купити лонгслів з улюбленою картиною чи будь-яку іншу річ із колекції «ХТО МИ Є?» можна в нашому шоурумі в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 чекаємо щодня з 12:00 до 20:00 – заходь знайомитися з новинками й міряти вподобані речі.
  2. А замовити лонгслів онлайн можна одразу на сайті byme.ua – тут побачиш усі доступні розміри й моделі. Обирай потрібну річ і створюй замовлення. А ми відправимо пакуночок з обраними речами.

byMe – аби закохатися в українське щиро й назавжди.