Лонгсліви від byMe про особливе — від давнини до сучасности

Жіночі лонгсліви — базова річ твого весняного гардероба. Річ, що її вдягаєш щодень, а отже щодень можеш ділитися особливими сенсами, коли йдеться про лонгсліви жіночі від byMe. У новій капсульній колекції одягу ми, український бренд одягу byMe, ділимося сенсами Мистецького арсеналу. Створена в співробітництві з інституцією, вона покликана познайомити з її діяльністю й історією, спонукати осмислювати й творити. Як утілили це в лонгслівах? Розповідаємо далі. 

Жіночі лонгсліви byME

 

Який купити лонгслів жіночий у новій колекції?

 

Купити лонгслів жіночий у колекції «Мистецький арсенал» — це перш за все обрати поділитися цінними сенсами. Адже історія Мистецького арсеналу тягнеться от уже понад 800 років, щораз кидаючи нові виклики й змінюючи напрям діяльности простору. Від монастиря у XII столітті, до оборонної споруди лиш сотню років тому й флагмана сучасної української культури сьогодні. Мистецький арсенал — це простір осмислення минулого й творення майбутнього. І саме про це ми, виробник жіночого одягу byMe, розповідаємо в новій колекції крізь лонгсліви жіночі:

тезаЛонгслів із вирізом на один рукав. Базовий лонгслів жіночий став мистецьким із відтворенням незвичайної форми — топ має лише один закритий рукав. Водночас його барва звична — брунатна. Її узяли з кольору стін будівлі арсеналу. Так поєднуємо мілітарі й мистецтво, а от частинку монастир передаємо крізь вишивку на рукаві — це старовинні шахи XV століття, знайдені на території Мистецького арсеналу. Артефакт цінний не лише в межах інституції, він є рідкісним для столиці того періоду. 
тезаКупити кофту жіночу зможеш також із цікавим доповненням. До брунатного лонгсліва додали рукавичку — напівпрозорий аксесуар із візерунком викиду. Крізь нього транслюємо ідею строкатости: як із викиду, перебираючи тисячі дрібних шматочків, працівники й працівниці Мистецького арсеналу збирають і відтворюють археологічні знахідки. Викид розповідає не лише про арсенал, як монастир. А й про арсенал сьогодні, про цінність праці його людей. Рукавичку зможеш придбати одну, у парі з лонгслівом, а також 2 рукавчики окремо для твоїх особливих поєднань. 
тезаЛонгслів-сіточка. Напівпрозора кофта вже давно стала класичним, ба навіть невіддільним елементом колекції byMe. Тож і цього разу створили сітчастий лонгслів. Купити його — також розповісти про ідею строкатости. Про те, що ціла річ — це праця людей Мистецького арсеналу. Праця, у якій і відображено надцінну ідею — осмислювати минуле й творити майбутнє. 
купити жіночі лонгсліви бренду byMe

 

Як купити жіночі лонгсліви бренду byMe?

 

Жіночі лонгсліви з колекції «Мистецький арсенал» нагадують, що сьогодні ми вільні осмислювати й творити. Придбати їх зможеш двома способами: 

  1. дізнавайся більше про сенси колекції на сторінці byMe в інстаграмі. Тут обирай річ до серця й замовляй жіночі кофти недорого в директі. 
  2. дізнавайся більше про особливості кожної речі на сайті бренду — byme.ua. Тут обирай річ, що пасуватиме, і замовляй в один клік.