Лонгсліви-сіточка від byMe – обирай серед оновлених моделей

Лонгслів жіночий від byMe – створений для твоїх ідей. Ми цінуємо тебе та твій вибір. Саме тому створюємо речі, що поєднують у собі комфорт і сенси. Прагнемо, аби ти завжди могла знайти новий варіант улюбленої моделі. Нові особливі сенси, у які закохуватимеш світ. Лонгслів-сітка – наша важлива річ. Щораз додаючи його в колекції, прагнемо знайомити з важливими орнаментами й символами, ідеями й цінностями в уже вподобаному варіанті. Оновлений лонгслів в сіточку – нові сенси в улюбленому втіленні. 

купити лонгслів жіночий byme

 

Купити лонгслів: принти та сенси 

 

Купити лонгслів від byMe – обрати цінні ідеї. Бренд одягу byMe – місце, де створюють речі й плекають традиції. Прагнемо поєднувати актуальне й важливе, нове й традиційне. Жіночий лонгслів у сітку – це саме таке поєднання. Далі дізнаєшся більше, про що розповідають оновлені моделі лонгслівів-сіточок від byMe:

квіточкаЛонгсліви з колекції «Закохувати в косівську кераміку» – це про особливе. У них розповідаємо про косівську мальовану кераміку – важливу культурну спадщину нашого народу. Прагнемо, аби українці й українки дізналися більше про те, чим маємо пишатися. На лонгсліві зобразили квітковий орнамент. Усі квіти взяті з косівської вази XIX століття. Жіночий лонгслів з принтом глечиків – закохує у форми. На нього перенесли авторський принт із глечиками, що їх розписували косівські майстри й майстрині. Тут знайдеш різні види глечиків: дзбан, калач, плесканку та баньку. Знайомся з традиціями разом із нами. 
квіточкаЛонгсліви з колекції «Довбуш» – це про важливе. У них нагадуємо про те, що боротьба триває. Про те, за що ми боремося. Лонгслів-сітка зі зброєю познайомить зі зброєю, що нею користувалися опришки. На ньому побачиш і бартку – особливу зброю Олекси Довбуша, що захищала його від смерті. У колекції знайдеш лонгслів із цитатами. Усі вислови взяли з фільму «Довбуш». Вдягай лонгслів, аби розповідати світові про важливе. Знайом з цінним у лонгсліві з кириличною літерою «у». Повторили її староукраїнською й залишили на речах, аби нагадати, що боремося за нашу ідентичність. 

Обирай лонгсліви-сіточки від byMe, аби ділитися важливим зі світом. 

 

Лонгсліви жіночі: як купити?

 

жіночий лонгслів у сітку by me

Лонгсліви жіночі від byMe пасуватимуть до будь-яких образів. Поєднуй їх з:

квіточкаштанами,
квіточкаспідницями, 
квіточкаджинсами, 
квіточкасукнями. 

Додавай до образів з лонгслівами:

квіточкасорочки, 
квіточкакардигани, 
квіточкапіджаки, 
квіточкакуртки. 

У лонгслівах від byMe розповідай про:

квіточкатрадиції, 
квіточкаісторію, 
квіточкакультуру,
квіточкамову, 
квіточкаборотьбу. 

Купитилонгслів жіночий зможеш онлайн. Інтернет-магазин byme.ua – ми завжди чекаємо тебе. Оформлюй замовлення на сайті, де знайдеш усі актуальні моделі та розміри, або пиши нам: 

квіточкав інстаграмі, 
квіточкав телеграмі, 
квіточкау фейсбуці, 
квіточкау вайбері, 
квіточкана пошту. 

Наші онлайн-менеджерки з радістю проконсультують і допоможуть оформити замовлення. Отримати речі зможеш у відділеннях і поштоматах Нової пошти або ж кур’єром byMe. Лонгслів купити вдасться й у нашому шоурумі. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.