Лонгсліви, що знайомлять із косівською керамікою

Жіночий одяг із колекції «Закохувати в косівську кераміку» – це речі, що мають особливі деталі. Саме цими деталями знайомимо з кольорами, формами й сенсами косівської кераміки. Усі речі з колекції поєднувати між собою. У колірну гаму додали брунатний, зелений, жовтий та синій кольори – це головні кольори косівської кераміки. А для вишивок обрали форми косівських глеків і фрагменти з розпису мальованих виробів. Серед усіх речей знайдеш і оригінальні лонгсліви – розповімо про кожен детально, аби ти обрала той, що імпонує значеннями. 

купити лонгслів byMe

 

Жіночі лонгсліви: деталі й особливості

 

Жіночі лонгсліви з осінньої колекції створені закохати в косівську кераміку, тому насамперед вони цінні своїми значеннями. Обирай той, що відгукується. 

Лонгсліви byMe з колекції «Закохувати в косівську кераміку»:

квіточкаСітчасті лонгсліви. Ця модель виконана з тонкої, м’якої й еластичної сіточки. Купити лонгслів-сітку можна з двома різними принтами. На одному зобразили косівські глеки різної форми: калач, плесканець, дзбан і баньку. Кожен із них особливий формою й призначенням – саме такі глечики розписували косівські майстри й майстрині. А на іншому авторський стилізований принт квітів із косівської мальованої вази XIX століття. Квіти особливі синім кольором – його не часто використовували для розпису косівської кераміки, але радянська влада все одно його заборонила: разом із жовтим його вважали націоналістичним.
квіточкаОб’ємний лонгслів від українського бренда. Для затишної осені створили об’ємний смугастий лонгслів. Він базового бежевого кольору, тому пасуватиме на щодень для осінніх образів. А спереду вишили калач – косівський глек особливої форми з діркою посередині. У складі тканини 80% бавовни й 20% поліестеру.
квіточкаЛонгслів жіночий із комірцем. Найніжніший ажурний лонгслів із колекції – виконаний зі 100% бавовни. Має хвилястий комір, а на ньому – вишитий калач. На рукаві залишили бірку-нагадування «з а к о х у в а т и», аби ти розділила з нами головну місію.
квіточкаЛонгслів із блискавкою. Особливий лонгслів, що має спереду вишитий глек – дзбан. Саме в таких глеках зберігали на кухні узвар, молоко, квас чи воду. Такий лонгслів купити можна молочного й коричневого кольору – обидва пасуватимуть до осінніх образів. У складі тканини: 95% бавовни й 5% еластану.

 

Де купити одяг із нової колекції?

 

лонгслів від українського бренду BY ME

Виробник byMe – це речі, що розповідають про важливе. Обирай ті речі, що відгукуються сенсами – саме ними будеш промовляти до світу. 

  1. Купити одяг, що закохав можна одразу тут: сайт жіночого одягу byme.ua – онлайн-платформа, де зібрали доступні речі з актуальних колекцій. Досліджуй розділи, аби знайти потрібну річ для себе чи як подарунок. До речі, маємо також подарункові сертифікати – якщо складно обрати конкретну річ. 
  2. Купити лонгслів byMe чи будь-яку іншу річ можна і офлайн. У нашому просторі в Києві можна познайомитися з новинками й поміряти всі вподобані речі. Заходь до нас на вулицю Хрещатик, 46 – зберемо затишні осінні образи й поділимося теплим настроєм.