Лонгсліви byMe – закохувати в ніжність і жіночність

Брендові лонгсліви від byMe – про ніжність і жіночність. Створені з легких і приємних тканин, лонгсліви byMe покликані дарувати комфорт і впевненість, огортати ніжністю й теплом. А ще лонгслів жіночий byMe – це про важливі сенси. Бренд одягу byMe – місце, де плекають цінності й захують в українське. Тож лонгслів для жінок, як і все у бренді, покликаний закохувати в близьке і рідне. Лонгсліви byMe стануть чудовим доповненням твого гардероба, адже поєднали в собі ніжність і особливі сенси. 

замовити лонгслів by me

 

Який лонгслів жіночий купити в byMe?

 

Ми, український виробник byMe, створюємо речі, що мають значення. Тож у нашій осінній колекції ми презентуємо одяг, що знайомить українців і українок із їхнім минулим. Показує, що нам є чим пишатися. Брендові лонгсліви з нової колекції розкажуть більше про косівську мальовану кераміку – важливу спадщину української культури.

Лонгслів для жінок з нової колекції – це поєднання ніжності й сенсів, комофорту й жіночності. Далі розкажемо, які моделі додали в колекцію:

квіточкалонгслів у сітку – для ніжних і сміливих образів; 
квіточкалонгслів з комірцем – для для особливого настрою;
квіточкалонгслів з принтом і вишивкою – для комфортних прогулянок;
квіточкалонгслів з блискавкою – для твоїх затишних днів. 

Обираючи лонгслів для жінок від byMe, ти обираєш закохувати світ у важливе. На лонгсліві з нової колекції знайдеш такі орнаменти: 

квіточкаГлечики. На лонгслівах ми вишили різні глечики, що їх розписували косівські майстри: калач – на лонгсліві в смужку та дзбан – на лонгсліві з блискавкою. На лонгсліві в сітку створили орнамент з усіх видів глечиків, про які розповідаємо в колекції. Серед них знайдеш дзбанок, баньку, калач і плесканку. 
квіточкаОрнаменти. Жіночий лонгслів-сіточка також знайомить із важливим – на ньому зобразили орнаменти з косівської вази, що її створили українські майстри. 

Особливу увагу приділили барвам. Брендові лонгсліви з колекції виконані основних кольорів, що їх використовують косівські майстри: теракотовому, бежевому, жовтому й зеленому. А також – синього, адже саме він був заборонений радянською владою й надовго зник із косівських розписів. Обирай лонгслів жіночий byMe, аби створювати ніжні образи з важливим сенсами. 

купити лонгслів жіночий by me

 

Чому варто купити лонгслів жіночий byMe?

 

Купити лонгслів жіночий byMe – це обрати ніжність, сенси, комфорт і жіночність. Обрати закохувати в українське і закохуватися в нього натхненно й щодня. Ми прагнемо, аби наші цінності відгукувалися тобі, а речі – закохували. Саме тому створюємо одяг, що поєднує зручність і особливі сенси. Замовити лонгслів зможеш на byme.ua. Тут знайдеш усі актуальні моделі й розміри, зможеш більше дізнатися про ідеї й сенси, що їх ми втілили в колекції.

жіночий лонгслів сіточка баймі

Оформлюй замовлення: 

квіточкана сайті, 
квіточкау листуванні, 
квіточкау соцмережах. 

Лонгслів купити вдасться й у нашому шоурумі за адресою Хрещатик 46. Тут зможеш приміряти всі варіанти й обрати той, що відгукнеться. Чекаємо на тебе щодня з 11:00 до 20:00.