Лонгсліви byMe – поєднуй з особливим корсетом

Український бренд byMe – це речі, що мають значення. Вони особливі деталями, у які вкладаємо цінні для нас сенси. Щиро радіємо, коли розділяєш нашу головну місію закохувати світ в українське натхненно й щодня. Оригінальні жіночі лонгсліви для цього мають на рукаві бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и». Подивитися всі моделі й купити лонгслів можна в розділі «Лонгсліви».

купити лонгслів жіночий  баймі

 

Лонгсліви жіночі: закохуємо у м’якість

 

Лонгсліви жіночі виконані з м’якої сіточки й дуже приємні на дотик. А ще – кожен має свої сенси, якими ділиться зі світом. Увиразнюй значення, поєднавши улюблений лонгслів із корсетом. Це особлива річ з вишитим орнаментом жінки з рушника села Рудка, що на Чернігівщині. А крім того, корсет із лонгслівом – це цікаве поєднання, коли звичні образи набридли.

Лонгслів жіночий «Санжійка». На ньому зобразили берег сонячної й щирої Санжійки – містечка в Одеській області й м’які хвилі Чорного моря. Запам’ятали його теплим і зі сміхом близьких поряд – створюй у ньому свої спогади.
Лонгслів із Говерлою. Обирай, аби завжди пам’ятати зійти на Говерлу вперше чи знову. Віримо, що тільки там можна відчути свободу повністю.
Лонгслів у сітку «Орнаменти». На ньому зобразили орнаменти з книги Олени Пчілки – це орнаменти Волині, її регіону. Поєднуй із корсетом, аби підкреслити значення орнаментів.

Лонгсліви для жінок із колекції «ХТО МИ Є?»:

З малюнком «В Решетилівці». На цьому полотні зображений день у селі: спокійні хатини одна біля одної, задуманий хлопчик при дорозі, на тлі – річка й жінка з коромислом. Цікаво, що на дорозі ще є нариси візника – Тарас Шевченко так і не завершив цей малюнок. Обирай лонгслів, аби популяризувати український побут і розповідати друзям про молодого й щирого Тараса Шевченка.
З картиною «Катерина». На лонгсліві зобразили колаж із найвідомішою картиною Тараса Шевченка. Вона дає нам цінний урок про стосунки з росією: Катерина символізує Україну, москаль на тлі покидає її вагітною, а дід-ложкар, як український народ, мовчазно їй співчуває. До того ж картина виконана досконало! Обирай цей лонгслів, аби завжди пам’ятати про помилки минулого, які не повторимо сьогодні.

Купити лонгслів сіточка можна від розміру XXS до XXL. Якщо на сайті твій розмір недоступний, замовляй наперед – за очікування даруємо знижку -5% до твоєї особистої.

лонгслів купити by me

 

Де купити лонгслів жіночий?

 

Купити лонгслів жіночий можна онлайн на сайті byme.ua. Тут зібрали всі доступні моделі. Аби дібрати свій розмір, дивися розмірну сітку й обирай за своїми параметрами.

Лонгслів купити помірявши можна в шоурумі в Києві на вулиці Хрещатик, 46. Заходь знайомитися з новинками й надихатися сонячним настроєм.

Бренд одягу byMe – про твою і нашу творчість. Створюймо цінне!