Лонгсліви byMe – аби вдягатися в легкість

Легкість завжди починається всередині. Це внутрішній спокій і впевненість, відкритість до світу. Одяг не може стати джерелом легкості, але може їй завадити. Тому важливо обирати речі, які не сковують рухи, не перетискають шкіру, із безпечних тканин – це все запорука того, що впродовж дня не відриватимешся на дрібниці, що дратують. Якщо ж відчуваєш річ повністю своєю – і емоційно, й за зручністю – вона може посилити те відчуття внутрішньої легкості. А коли йдеться про весняні речі, ця можливість подвоюється! Адже весна – про ніжність і насиченість, невимушеність і невагомість. Передвесняна колекція byMe натхненна весняною легкістю. Ми дібрали напівпрозорі, майже невагомі й безпечні для тіла тканини, аби передати цей настрій весни. Лонгсліви з колекції [перед весною] діляться нашою весною – вона про легкість бути собою й закохувати світ в українську весну. Якщо бажаєш глянути всі моделі чи лонгслів купити, переходь до розділу «Лонгсліви» – там усі світлини, доступні розміри й кольори.

лонгслів купити від Баймі

 

Лонгсліви жіночі від byMe – про місію закохувати

 

Закохувати українців і українок в українське – наша головна мета. Та найперше будь-яка річ має закохати тебе. Лонгсліви жіночі від byMe – це нагода закохатися в легкість бути собою. Щиро прагнемо, аби в наших речах ти почувалася різною, але завжди по-своєму. Тому для весни обрали три типи лонгслівів, аби кожна знайшла той, що закохає.

Лонгсліви byMe:

Фактурні лонгсліви. Вони створені з невагомої, але фактурної тканини. Це додає їм об’ємності, а образу – рухомості. Лонгсліви мають подовжений рукав і бірку-нагадування «з а к о х у в а т и».
Лонгсліви з комірцем. Вони мають більш щільну тканину, м’яку й еластичну. Їхня особливість – знімний комірець, який додає грайливого настрою. Спробуй додати його до інших речей – образ буде з цікавою й виразною деталлю.
Хвилясті лонгсліви. Вони напівпрозорі й приємні на дотик. Мають виразний шов посередині, аби додати легкій тканині форми. Ці лонгсліви особливі силуетом рукавів і хвилястими краями. Носи їх із топом або спробуй одягнути його зверху лонгсліва – аби зробити образ особливим.

Купити лонгслів жіночий – означає додати собі дрібку весняного настрою. Бренд одягу byMe – аби закохуватися у свою весну.

 

Де купити лонгслів від byMe?

 

Для того, аби купити лонгслів, обирай зручний для себе формат:

онлайн – на сайті byme.ua або на сторінці в інстаграмі @tm.byme;
офлайн – у шоурумі в Києві на Хрещатику, 46.
Лонгсліви від byMe

byMe – одяг, що закохує в українське. Закохуйся й закохуй з нами!