Лонгсліви byMe – аби підкреслити твою особливість

™ byMe – український бренд одягу, що закохує в українське. Ми закохані в українське мистецтво, природу, людей, історію й культуру. Тому свідомо обираємо закохувати в усе, що нам близьке і цінне. Віримо, що і тобі відгукуються наші цінності. Обираючи наші речі, ти обираєш ділитися цими цінностями зі світом. На кожній речі ми залишаємо невеликі, але важливі нагадування закохувати в українське разом з нами. Лонгсліви теж мають особливі деталі, про які сьогодні розповімо. Купити лонгслів з улюбленої колекції можна онлайн або офлайн – детально читай в останньому розділі.

купити лонгслів жіночий By me

 

Лонгсліви жіночі: деталі й сенси

 

Лонгслів жіночий м’який. Лонгсліви з м’якої тканини виконуємо різних моделей: із драпіруванням, з комірцем, фактурні. Щоразу створюємо різні кольори, аби можна було обрати за настроєм. Дивися всі доступні моделі на byme.ua, аби знайти той, що закохав.

Лонгслів-сітка. Ця модель – улюблена для прихильниць byMe. Щоразу готуємо лонгсліви-сітки з різними принтами. Доступні зараз: з Говерлою, Санжійкою, орнаментами, картиною «Катерина» й «В Решетилівці». Говерла і Санжійка – наші улюблені місця для відпочинку й спокою душі. Хочемо, аби про них дізналося більше людей. Орнаменти на сітчастому лонгсліві – з книги Олени Пчілки про орнаментику. Вона родом із Волині й досліджувала орнаменти свого регіону. Лонгсліви з картинами Тараса Шевченка належать до колекції «ХТО МИ Є?» й спонукають відповісти собі на головне питання колекції щиро.

Лонгслів з вирізом і плетінням. Ця модель присвячена українським орнаментам. Косий хрест – один із найпоширеніших традиційних українських орнаментів. Він означає жіноче начало й Сонце. Є ще орнамент прямого хреста – це символ чоловічого начала й Місяця, а разом вони – гармонія чоловічого й жіночого. На лонгсліві на рукаві вишиті орнаменти косого хреста, а на грудях повторили його плетінням з тонких мотузочок. 

Будь-який лонгслів купити можна в розділі «Лонгсліви» в меню сайту. 

 

Як купити лонгслів жіночий від byMe?

 

лонгслів жіночий  byMe

Купити лонгслів жіночий з будь-якої колекції можна онлайн або офлайн:

Онлайн на сайті. Тут знайдеш усі доступні моделі й розміри. Залишається обрати свій і чекати пакуночок з новими речами за вказаною адресою.
Офлайн у шоурумі. У Києві на вулиці Хрещатик, 46 можна поміряти всі вподобанні речі й познайомитися з новинками колекцій. Заходь за сонячним настроєм і новими мешканцями твого гардероба.
Помірявши вдома. У Києві можна замовити вподобані на сайті речі додому, аби поміряти. Кур’єр зачекає, доки визначишся, й забере непотрібні речі. 

Бренд жіночого одягу byMe – для тебе, якщо тобі відгукуються сенси, закладені в речі. Обирай сміливо й ділися зі світом важливим. Разом закохуватимемо в українське!