Лонгслів з орнаментом від byMe - пам'ятати про свою натхненність

 ™ byMe – осередок любові до українського. Ми цінуємо те, що маємо. І повертаємося до того, що в нас хотіли відібрати. Тому свідомо обираємо цікавитися минулим України, вивчаємо культурні особливості кожного регіону, дізнаємося про важливості української мови й українського мистецтва. Це наш вибір – бути закоханими в українське й закохувати в нього світ. Кожну сезонну й ідейну колекції присвячуємо тому чи тому українському явищу. Так, є колекція, присвячена орнаментам, творчості Тараса Шевченка, кераміці тощо. Аби кожна річ була сенсово наповнена, залишаємо на ній маленьке, але важливе нагадування закохувати в українське разом із нами. Лонгсліви жіночі – одні з таких речей. Для нас вони особливо важливі, бо на них зображаємо найсміливіші ідеї. Це полотно для наших мрій. Сьогодні розповідаємо про особливий лонгслів з українськими орнаментами. А щоб побачити всі моделі й купити жіночу футболку з довгим рукавом, переходь у розділ «Лонгсліви» в меню сайту.

лонгслів купити by me

 

Лонгсліви з орнаментом: закладені сенси

 

Лонгсліви з орнаментом – особливий розділ для byMe: 

квіточкаЦей лонгслів жіночий належить до колекції «з а к о х у в а т и» й покликаний познайомити з орнаментами Волині. Олена Пчілка – перша дослідниця української орнаментики. Вона родом із Волині, тому присвятила цілу працю волинським орнаментам. Саме з її книги ми взяли орнаменти, які зобразили на лонгсліві. 
квіточкаЖіночий лонгслів з принтом орнаментів виконаний із тонкої, м’якої й еластичної сіточки, що пасуватме будь-якому сезону.

Купити оригінальний лонгслів з орнаментами можна з іншими речами, що перегукуватимуться сенсами:

  1. зі срібними прикрасами – на них вигравіювані українські традиційні орнаменти й головне слово колекції «з а к о х у в а т и»;
  2. з білими джинсами кльош – на задній кишені вишили волинські орнаменти з книги Олени Пчілки;
  3. з усім взуттям, що має вишиті підбори – на кожному особливий орнамент із речей побуту й одягу українців.
жіночий лонгслів з принтом бай мі

 

Який лонгслів купити в byMe?

 

Окрім лонгсліва з орнаментами, пропонуємо й інші моделі: сітчасті лонгсліви з принтом Говерли й Санжійки – місць нашого натхнення й сили, які ми вже відвідали й хочемо розповісти про них світу; лонгсліви-сітки з картинами Тараса Шевченка, які належать до колекції «ХТО МИ Є?», створеної в колаборації з Національним музеєм Тараса Шевченка.

квіточкаБудь-який лонгслів купити можна одразу на byme.ua – тут знайдеш усі доступні розміри й можеш проконсультуватися онлайн стосовно вибору.
квіточкаУ Києві можна завітати до нашого шоуруму на вулиці Хрещатик, 46 – заходь знайомитися з новинами і міряти вподобані речі.
квіточкаТакож купити лонгслів жіночий можна помірявши вдома. У Києві є можливість замовити речі з шоуруму додому кур’єром: поміряти й залишити ті, що підійшли. Решту кур’єр забере назад. 

Український бренд byMe – аби закохувати в українське щиро й назавжди. Закохуй!