Легко й ніжно: колекція жіночих лонгслівів від українського виробника byMe

Легкість завжди починається зсередини. Але є речі, що додають нам настрою легкості й невимушеної втіхи. Це маленький секрет, як підняти собі настрій дрібницями. А інколи можуть і створити його повністю. Ці речі можуть надихати, розслабляти й закохувати у світ. Віримо, що речі мають значення. Тим паче коли йдеться про речі, наділені сенсами. Тоді вони вже стають виявом нашого світогляду чи настрою в моменті. Брендовий одяг – це можливість вкладати важливі значення в речі. Ми обираємо ділитися відчуттям легкості й весняною грайливістю. Мріємо, аби речі з весняної колекції закохували українок і українців в українське. Лонгсліви byMe – речі, що промовляють до світу наші мрії. Переходь до колекції [28], аби познайомитися з лонсглівами чи купити одяг, що має значення.

Лонгсліви byMe

 

Одяг від українського виробника byMe – закохувати в українське

 

Закохувати світ і українців в українське – покликання byMe. Ми обрали цю місію свідомо й утілюємо її натхненно. Одяг від українського виробника – це знайомство зі світом традицій і актуальності України. Тому нам важливо, аби брендовий жіночий одяг був насамперед про важливі значення. Лонгсліви з весняної колекції – особливі. Вони покликані закохувати в українські орнаменти, традиції й пейзажі.

Фактурний лонгслів – щільно обтягує тіло, з легкої й текстурної тканини, має подовжені рукави. Натхненний весняною легкістю й створений, аби робити образи невимушено грайливими. Лонгслів блакитний підкреслить настрій ніжності, а чорний – увиразнить образ.
Лонгслів із драпіруванням – із ніжної напівпрозорої тканини, асиметричною формою рукавів і хвилястими краями. Ідеально пасує до настрою ніжності й дрібки бешкетності. Цей лонгслів купити можна рожевого, кремового, чорного й блакитного кольорів.
Лонгслів із комірцем – м’який, має зворотні шви й знімний комірець. Одягай, аби додати настрою сміливості, а образу – цікавинки. Обирай яскравий рожевий лонгслів, якщо хочеш додати образу насиченості.
Лонгслів з орнаментами – має вишиті орнаменти косих хрестів на рукаві й повторений плетінням на грудях. Косий хрест означає жіноче начало.
Лонгслів «Говерла»– із м’якої сіточки й авторським принтом Говерли. Створений, аби нагадати про силу і свободу Карпат – місце нашого натхнення.
Лонгслів «Санжійка» – сітчастий, приємний на дотик і з зображенням Санжійки. Це невеличке село Одеської області, де відпочити можна наодинці з природою. Нехай стане для тебе нагадуванням відкривати нову Україну.

лонгслів купити dвід баймі

Купити лонгслів із будь-яким принтом можна в розділі «Лонгсліви». Обирай той, що закохав.

 

Де купити лонгслів жіночий від byMe?

 

Купити лонгслів жіночий можна на сайті byme.ua або ж у нашому шоурумі на Хрещатику, 46. Обирай варіант, що зручний для тебе. А ще – у Києві можна замовити кур’єром до 5 одиниць одягу додому, аби приміряти й вибрати потрібне.

Бренд одягу byMe – аби закохуватися й закохувати.