Легкі й невагомі – оновлені моделі літніх штанів виробництва byMe

Наше літо сповнене барв і щирості. Мріємо розділити його з тобою! Тому літню колекцію присвятили кольоровості, легкості й справжності. Вона цінна сенсами. На речах літньої колекції знайдеш орнаменти з килимів Поділля – вони яскраві, насичені й детальні, а тому ідеально пасують до нашого літа. Для таких насичених і змістовно наповнених речей підготували й базові речі, аби збалансувати образ. Серед них – і літні жіночі штани. Штани на літо – обов’язкова річ, бо практична. А для нас важлива й тим, що ними ділимося цінним зі світом. Далі розповімо, чим саме особливі жіночі літні штани. А щоб подивитися всі моделі й купити літні штани, переходь до розділу «Штани» в меню й обирай потрібні.

купити жіночі літні штани byme

 

Легкі штани на літо – аби закохуватися в барви

Легкі штани на літо – для легкості в рухах. Створили їх просторими й невагомими, аби було зручно в спекотні літні дні. А ще – аби додати образу настрою невимушеності й грайливості.

Літні штани жіночі від byMe:

виконані із 70% віскози й 30% нейлону – аби було комфортно в спеку, а тканина довго служила;
не мають застібок і жорстких елементів – тримаються комфортною резинкою, яка не перетискає шкіру;
мають орнамент коників – фрагмент із підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту;
створені 6 кольорів – кремового, чорного, сіро-блакитного, блідо-рожевого, рудого й базальтового сірого, аби кожна дібрала свій.

Декілька варіантів, як стилізувати штани літні жіночі:

  1. З ажурною блузою й молочними босоніжками. Обидві речі мають орнамент жінки – фрагмент із рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині. Насамперед це підкреслить змістову довершеність образу, а до того ж гармонійно пасуватиме фактурами й силуетами.
  2. Із кроп-топом і дідусевими босоніжками. Кроп-топ має такий же орнамент коника, як і штани – ця деталь підкреслить важливі сенси. А босоніжки доповнять зручний образ для активного літнього дня. Додавай хустинку з орнаментами, аби захиститися від щирого літнього сонечка.
  3. З лонгслівом з улюбленою картиною Тараса Шевченка й мюлі на вибір. Це буде вишуканий образ для мистецького вечора чи просто зустрічі в колі друзів. Тут пасуватимуть срібні прикраси з орнаментами, аби додати образу важливих дрібниць.

Купити жіночі літні штани можна одразу з уподобаними речами, аби створювати особливі образи твого літа. А ще – окрім розміру, для штанів можна обрати довжину. Тому точно зможеш обрати ті, що пасуватимуть ідеально. На сторінці товару читай детально про довжини – їх є 3 для різного зросту.

купити літні штани жіночі Баймі

 

Де купити літні штани жіночі від byMe?

Купити літні штани жіночі можна одразу тут, на сайті byme.ua – обирай потрібний колір, розмір і довжину. Далі залишається створити замовлення й чекати свій пакуночок з речами. А поміряти можна в шоурумі в Києві – на Хрещатику, 46. Український виробник byMe – аби ми разом закохували в українське!