Купуй жіночий одяг нашого виробництва, аби [ обирати цінне ]

Обирати бренд одягу byMe – це обирати закохувати в українське щиро й назавжди. Наша головна місія – закохувати в автентичність української культури, її відому й досі не знану історію, звичаї й цінності. Тому одяг жіночий прикрашають українські орнаменти, кольори й символи. Мріємо, аби кожен і кожна змогли познайомитися з українським близько й щиро – насамперед закохуємося в українське самі. Ми досліджуємо українську орнаментику. Цікавимося українською мовою, особливо втраченими чи вимушено забутими словами. Прагнемо актуалізувати втрачене й природно вплітати традиції в сучасний гардероб активної людини. Якщо цінності byMe тобі близькі – приєднуйся й закохуй світ в українське разом із нами! А щоб подивитися всі речі й купити гарний одяг, обирай потрібний розділ у меню – там усі доступні моделі й розміри.

жіночий одяг купити by me

 

Одяг від українського виробника byMe – про силу закохувати

 

Одяг від українського виробника byMe – це речі, що мають значення. Ми свідомо обираємо поширювати важливі для українців і українок цінності. Наш спосіб – популяризувати українське через одяг для жінок. Жіночий одяг українського виробництва – це можливість дізнатися про себе більше. Ми пропонуємо знайомитися з нашим минулим, аби свідомо будувати майбутнє.

Орнаменти – один зі способів торкнутися до української культури. Одяг жіночий купити можна з такими орнаментами:

Берегиня. Цей орнамент один із найважливіших – він символізує мати-природу. Обирай речі з цим орнаментом, аби носити як оберіг або просто як згадку цікавитися українським щодня.
Пташки. Ці орнаменти вишивали зазвичай на рушниках. Кожна птаха символізувала щось особливе. Ми обрали орнамент пташок із рушника Чернігівщини XIX-XX століть.
Коник. А орнамент коней зображали найчастіше на чоловічому одязі. Поширеним він став за часів козацтва. Для колекції ми взяли орнамент коника з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту.

Насправді на наших речах знайдеш різноманітні орнаменти, але всі однаково цінні. Так для весняної колекції ми брали волинські орнаменти з книги Олени Пчілки. А для літньої – орнаменти з килимів Поділля. Воdни яскраві, насичені й детальні – ідеальні для нашого літа.

А ще – на речах byMe знайдеш бірки-нагадування зі словом «з а к о х у в а т и». Залишаємо їх, аби їхні власниці пам’ятали закохувати світ в українське натхненно й щодня.

Взуття, аксесуари й жіночий одяг купити можна на сайті або в шоурумі – заходь у наш простір на Хрещатик, 46. Допоможемо зібрати особливі образи й поділимося сонячним настроєм.

жіночий одяг українського виробництва Баймі

 

2 способи, як замовити одяг

 

Одяг купити пропонуємо на нашому сайті byme.ua. Аби замовити одяг, обирай той, що закохав, і створюй замовлення за вказівками на екрані. А якщо перебуваєш у Києві – можна скористатися кур’єрським доправленням, аби поміряти речі вдома й залишити собі вподобані.