Купити жіночі топи з колекції «Скрипниківка» — поділитися їх головною ідеєю про відродження української мови

8 років амбітне подружжя Дмитро й Аліна Сердюк створили бренд українського одягу byMe. У назву бренду заклали і його головну цінність — створювати речі, що будуть про щирість. З часом місією byMe стало щось значно більше. Щось, що відповідає щирим захопленням власників бренду, співвідноситься з сучасністю й буде актуальним завжди. Так виробник одягу byMe став місцем, де закохуємо в усе українське. 

Кожна нова колекція одягу ділиться особливими історіями: українського минулого, культури, мистецтва чи діячів. Кожна з них унікальна й покликана познайомити з тим, про що ніколи не можна забути. 

топ жіночий купити byMe

Цього літа ми втілили нашу місію, як ніколи раніше, у новій колекції літнього одягу «Скрипниківка». Її головна ідея — збереження й відродження української мови. Про це говоримо крізь два найважливіші аспекти: 

  • власне «скрипниківка» — заборонений традиційний український правопис, що згодом був неймовірно русифікованим, 
  • репресовані слова — справжні українські слова й вирази, які не вживаємо сьогодні через їх знищення совєтами. 

Колекція «Скрипниківка» закликає відроджувати й пам’ятати. Про це кожна річ із неї, зокрема й топи жіночі.

Який топ жіночий купити в колекції «Скрипниківка»? 

 

Який топ жіночий купити в колекції «Скрипниківка»? Наша відповідь буде простою — купити брендовий топ, що закохує в українське кожною своєю деталлю. Наші речі цінні й особливі не лише сенсами. Топіки для жінок, як і все в byMe, поєднують змісти, якість, комфорт і свідомість. А отже — закохують: 

  • з першого погляду в трендові й актуальні силуети. Над ними натхненно працюють наші дизайнерки, аби ти почувалася справді стильною в одязі від byMe. У новій колекції ти зможеш купити майку жіночу різних барв: яскравої червоної, ніжної бежевої й базових молочної й чорної,
  • з першого дотику в якісні матеріали. Для топів із літньої колекції обрали натуральну бавовну й зносостійкий еластан. Хочемо, аби жіночі майки з колекції «Скрипниківка» залишилися з тобою надовго, 
  • з першої примірки в саме твій розмір, із широкої розмірної сітки: від XXS до XXL, 
  • з першого усвідомлення в те, що топи виготовлені на українському виробництві українськими майстрами й майстринями. 

І, звичайно ж, майка-топ із колекції «Скрипниківка» закохує з першого сенсу. 

На бірочці позаду ми вишили слово «далебі». Це традиційне українське слово, репресоване совєтською владою. Воно означає «справді» й неймовірно милозвучно стає частиною мовлення. 

Забирай справжнє українське слово й собі! 

Жіночі топіки з колекції «Скрипниківка» byMe

 

Де купити жіночі топіки з колекції «Скрипниківка»?

 

Жіночі топіки з колекції «Скрипниківка» — це крок до збереження й відродження традиційної української мови. До відродження нашої незнищенної історії. Купити жіночі топи зможеш, що діляться цінним, зможеш на byme.ua чи завітавши на примірку до нашого шоуруму. Ми працюємо щодня з 11:00 до 20:00.