Кому буде вигідна співпраця з ™ byMe?

Бренд одягу byMe — це український бренд з унікальною місією. 8 років тому творчиня й творець byMe, Аліна й Дмитро Сердюк, вирішили відкрити власну справу. Тоді головною цінністю бренду стала щирість. Згодом ми знайшли себе в тому, аби щиро закохувати в українське. 

Тож сьогодні український брендовий одяг від byMe — це не лише речі, а й цінні змісти, що передаємо крізь них. Так, ми вже розповідали про вишивку подільських килимів, орнаменти Волині, творчість Тараса Шевченка, косівську мальовану кераміку й театр «Березіль». А ще цієї весни створили колекцію «Півонія», про яку розповімо згодом. 

Виробник жіночого одягу byMe

А чи уявляєте ви, що ми могли б закохувати в українське разом? Ми, український магазин одягу byMe, точно бачимо це. І саме тому відкриваємо можливість купити одяг оптом від виробника byMe! Ми прагнемо знайти однодумців і розділити нашу місію, аби на ваших полицях з’явився стильний жіночий одяг оптом. Усі деталі розповідаємо далі. 

 

Виробник жіночого одягу byMe: умови гуртової співпраці 

 

Ми, виробник жіночого одягу byMe, маємо місію — закохувати в українське. І будемо неймовірно щасливі розділити її з вашим бізнесом. Ми певні, що одяг гуртом від byMe стане чудовою ініціативою для кожного з нас. Отож, що пропонуємо ми?

  • змісти, завдяки яким кожна колекція жіночого одягу стає особливою, 
  • будь-який одяг, що відгукується вашому проєкту, 
  • постійну підтримку, 
  • необхідний фото- й відеоконтент до обраних речей, 
  • індивідуальні умови співпраці. 

Хто ж зможе купити жіночий одяг оптом від українського бренду byMe? Ми співпрацюємо з:

  • партнерами з України й світу, 
  • онлайн маркет-плейсами й фізичними магазинами, 
  • невеликими бізнесами й замовленнями від 10 000 гривень. 

Яка колекція жіночого одягу вже зараз може опинитися на ваших полицях?

Новинка цієї весни — колекція «Півонія». У ній розповідаємо про квітку з Червоної книги України півонію тонколисту. Півонія тонколиста росте на Півдні й Сході України. А зникає рослина через діяльність людини: її зривають і знищують у степах. 

Такі колекції ми створюємо щовесни, аби нагадувати, що цінність України в кожній квітці на її землі. А отже — мусимо берегти ці рослини. У колекції ви зможете обрати сукні, футболки, спідницю й аксесуари. Усі вони барвисті й натхненні квіткою. 

купити жіночий одяг оптом від українського бренду byMe

 

Чому варто купити брендовий одяг оптом саме в byMe?

 

Де купити брендовий одяг оптом — завжди складне питання. Проте ми певні, що розділити цінну місію є найкращою перевагою. Адже ми, магазин брендового одягу byMe, закохуємо крізь якість, силуети й сенси. А ще — крізь свідомість і прагнення творити майбутнє українського бізнесу. А отже закохуємо в кожному аспекті. 

Тож, аби купити жіночий одяг оптом, переходьте на сторінку byMe в інстаграм й пишіть в директ чи звертайтесь на пошту sales@byme.ua. Згодом ми надішлемо вам більше інформації й зможемо обговорити деталі подальшої співпраці. 

Щасливі, що ви поділяєте нашу місію — закохувати в українське разом!