Колекція «Скрипниківка» — жіночий одяг, що промовляє любов’ю до рідної мови

Брендовий одяг byMe завжди вирізнявся сенсами — глибокими й цінними. Проте цього літа ми знайшли історію, розповісти яку стало чимось значно більшим. Історію, що не лише закохує, а й спонукає відроджувати. 

купити жіночий одяг byMe

Нова колекція жіночого одягу має назву «Скрипниківка». І в ній ми промовляємо любов’ю до рідної мови. «Скрипниківка» — це правопис 1928 року. Тоді, майже 100 років тому, його уклали мовознавці з усієї країни. Їхньою метою було загальне єднання, для цього у правописі зберегли мовні риси всієї країни. Совєтська влада не стала терпіти: уже за рік правопис заборонили, а трохи згодом знищили і його творців. Теж саме чекало й на питомі українські слова. Про них ми також розповідаємо у колекції. А далі розкажемо трохи більше й тобі — як показуємо все це крізь модний жіночий одяг. 

 

Який купити жіночий одяг у колекції «Скрипниківка»? 

 

У колекції «Скрипниківка» вдасться купити жіночий одяг для твого особливого літа. Одяг для теплої пори року ми, український бренд byMe, створили якісним, комфортним і базовим. У колекції переважають: 

  • натуральні матеріали, такі як: льон, бавовна й віскоза, 
  • базові кольори, зокрема молочний і чорний, 
  • об’ємні силуети, аби комфортно було за будь-якої погоди. 

Усе це є надзвичайно важливим для нас, адже жіночий одяг від виробника byMe покликаний припасти до серця й залишитися з тобою надовго. 

Коли є ідеться про сенси, то купити одяг для жінок зможеш із такими деталями: 

  • словами й цитатами, написаними за «скрипниківкою», 
  • традиційними, проте забутими, українськими словами, 
  • обкладинками книг, написаних за «скрипниківкою», 
  • ілюстраціями до часопису, що вели за правописом, 
  • портретами авторів, що укладали «скрипниківку». 

Ці деталі маленькі, часто ледь помітні, проте вони є цінними й сповнюють речі сенсами. А це є та особливість, завдяки якій ми закохуємо світ в українське. 

У колекції вдасться придбати одяг у Києві, проте символічним містом для неї став незламний Харків. Саме там мовознавці працювали над «скрипниківкою». 

Серед речей обирай: 

  1. кроп-топи, топ-макраме й об’ємні футболки, 
  2. натуральні сорочки, 
  3. натуральні спідниці й спідниці-шорти, 
  4. джинсові шорти різних барв, 
  5. джинсову жилетку, 
  6. сукню-трапецію у двох довжинах, 
  7. хустинки. 

Радимо дізнатися трохи більше про сукню. У двох довжинах створили її на різний зріст, аби цього літо комфортно було кожній свідомій українці. 

рендовий жіночий одяг від byMe

 

Чим особливий брендовий жіночий одяг від byMe? 

 

Брендовий жіночий одяг від byMe з колекції «Скрипниківка» змушує замислитися й згадати те, що близьке серцю. Спонукає досліджувати й відроджувати те, що й досі намагаються знищити. 

Де купити одяг у Києві? Завітай на примірку в магазин одягу ™ byMe за адресою Хрещатик, 46 з 11:00 до 20:00. Або ж оформлюй замовлення на сайті чи в соціальних мережах бренду щодня в будь-який час. Чекаємо тебе на byme.ua чи в інстаграмі.