Колекція одягу за мотивами косівської кераміки – кольори, що закохують у сенси

Нова колекція одягу«Закохувати в косівську кераміку» – наша особлива колекція. У ній прагнемо розповідати про важливе, ділитися цінним і закохувати в рідне. Косівська кераміка зберігає в собі історію й традиції Гуцульщини, знайомить із творчою спадщиною українських майстрів і майстринь. Жіночий одяг із колекції «Закохувати в косівську кераміку» покликаний знайомити українців і українок з їхнім минулим. Аби дізнатися про більше про вироби, символи й орнаменти, провели експедицію в місті Косів на Івано-Франківщині. Там познайомилися з сучасними майстрами й майстринями, з їхніми роботами й роботами творців і творчинь минулого. Саме ними й натхненна колекція жіночого одягу від byMe. У ній утілили малюнки, кольори й форми, що є традиційними для виробів косівських митців і мисткинь. Косівська кераміка сьогодні відома у всьому світі: вона є частиною нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. Прагнемо, аби українці й українки знали й цінували, закохували й пишалися. 

 сучасний український одяг byMe

 

Одяг з українською символікою від byMe: кольори та сенси

 

Одяг з українською символікою від byMe – про важливе в деталях. Хочемо, аби всі дрібниці були важливими, а важливе було помітним у дрібницях. ™ byMe – місце, де закохують в українське. Ми створюємо речі, що мають значення. І ми щасливі, що ти поділяєш це значення й закохуєш у цінні сенси разом із нами. Одяг з українськими орнаментами з колекції «Закохувати в косівську кераміку» розповість про традиції українського минулого, що їх цінують у всьому світі. Далі дізнаєшся більше про кольори, що їх використали в одязі з нової колекції: 

квіточкаТріада кольорів. Косівські митці й мисткині традиційно створювали свої вироби в тріаді барв: брунатній, жовтій і зеленій. Ними розписували глечики, кахлі й тарелі. Ми ж утілили речі з нової колекції цих кольорів. Брунатного кольору обирай лонгсліви, фактурну сукню, спідницю й светр. Купити одяг зеленого кольору зможеш, обравши кардиган, піджак чи вишиту сорочку. Жовтий використали в деталях та орнаментах. А ще – в особливому поєднанні з синім. 
квіточкаСиній. Українські майстри й майстрині додавали синій колір у малюнки на кераміці, доки радянська влада не заборонила його використання. У поєднанні з жовтим творили національні мотиви. Лише зараз сині барви знову з’являються на косівських виробах. Не змогли оминути їх і ми. У колекції знайдеш сині штани та спідниці, а ще – синій піджак у жовту клітинку. Цим поєднанням заклали важливі сенси в одяг. Купити його – поділитися зі світом нашою історією. Вишиті сині квіти також знайдеш на взутті з нової колекції. Шукай сенси в деталях. 

™ byMe – місце де закохують в українське. Створюючи речі, ми прагнемо розповідати історію. Прагнемо залишати деталі, що ділитимуться важливим. Сучасний український одяг від byMe – наша спільна можливість говорити про важливе. 

 

Купити жіночий одяг від byMe: значення й деталі 

 

Український бренд одягу byMe – це сьогодення, що закохує в минуле. Хочемо, аби українці й українки пишалися своєю спадщиною. Ми ж пишаємося тобою й дякуємо, що закохуєш в українське разом із нами. Купити одяг з українською символікою від byMe – твій вибір ділитися цінними сенсами. Їх утілюємо в деталях, у них закладаємо значення. Купити жіночий одяг від byMe зможеш онлайн: 

купити одяг з українською символікою byme

  1. на byme.ua, 
  2. в інстаграмі, 
  3. у телеграмі, 
  4. у фейсбуці. 

Купити одяг вдасться й у нашому шоурумі. Чекаємо на тебе щодня за адресою Хрещатик, 46.