Колекція одягу «Довбуш» від byMe – обирай одяг з автентичними мотивами

Бренд byMe – це історія щирої любові до всього українського. Щораз створюючи нову колекцію, прагнемо розповісти трохи більше про історію, мову й культуру нашого народу. Ми свідомо обираємо пізнавати українське й ділитися ним зі світом. Український бренд одягу byMe – про українські сенси, що надихають. Колекція одягу «Довбуш» розповість про минуле, що завжди на часі. Її створили в співпраці з Film.ua та Всі.Свої. Натхненням для колекції стала пригодницько-історична драма «Довбуш». Фільм розповідає історію Олекси Довбуша – лідера опришків. І про рух опришків, що він його очолював. Олекса Довбуш до кінця боровся за свої переконання й за свою землю. І, як це було актуально 300 років тому, так це – актуально й зараз. Колекція українського одягу «Довбуш» покликана ділитися цінностями, що їх історія Олекси Довбуша проносить крізь віки. Нагадувати, що боротьба триває. І, що зараз, як і тоді, на кону гідність або забуття. 

Автентичний одяг із колекції «Довбуш» byMe

 

Автентичний одяг із колекції «Довбуш»: цінності й сенси 

 

Автентичний одяг із колекції «Довбуш» зберігає цінності на покоління. Нова капсульна колекція одягу українського бренду byMe – про речі, що мають значення. Як і всі в бренді, вони виплекані з любові до всього українського. У них втілили наше захоплення історією Олекси Довбуша й цінності, що він відстоював. Пишаємося тим, що маємо такий приклад боротьби. Капсульний одяг із колекції «Довбуш» розповість про:

квіточкаборотьбу, що надихає, 
квіточкаолю, що живить, 
квіточкацінності, що відгукуються, 
квіточкалюбов, що живе попри все. 

Унікальний брендовий одяг із колекції «Довбуш» – це лонгсліви, футболки, светри й хустинки з особливими орнаментами. Речі створили для неї й для нього. Далі розкажемо більше про сенси, що їх утілили крізь сучасний український одяг з нової колекції:

квіточкаБартка – головна зброя Олекси Довбуша. Вона була йому захистом, і була йому оберегом. Її зобразили на лонгслівах і футболках. Прагнемо, аби речі з колекції стали оберегом для їх власника чи власниці. 
квіточкаЗброя опришків нагадує боротися. На сорочках, футболках і хустинках зобразили пістоль із порохівницею, бартку й меч. Нехай одяг byMe з колекції «Довбуш» нагадує слова Івана Довбуша: «Я є ґазда. І хто прийде в мою хату, вихаркає свої печінки».
квіточкаПотужними цитати з фільму прикрасили жіночий лонгслів. Одягай його, аби розповісти світові про важливе. 
квіточкаНа речах з колекції також знайдеш символ «ꙋ» – це кирилична буква «у». Її побачиш у назві фільму «Довбуш». Повторили її староукраїнською й залишили на речах, аби пам’ятати про головну думку фільму: боротьба триває.
квіточкаЧорногора – домівка Олекси Довбуша. За можливість жити там вільно й гідно він боровся 300 років, як і ми боремося сьогодні за можливість жити на нашій землі. На хустинці з колекції змалювали стопкадр із фільму. Носи її, щоб пам’ятати слова Олекси: «Поки борониш рідну землю і гори, ніяка куля тебе не візьме».

Одяг від українського виробника byMe створений ділитися сенсами. Обирай речі з колекції «Довбуш», аби розповісти, за що борешся ти. ™ byMe – простір твоїх цінностей. 

купити одяг із капсульної колекції «Довбуш» від byMe

 

Як купити одяг із капсульної колекції «Довбуш»? 

 

Купити одяг із капсульної колекції «Довбуш» – твій вибір ділитися важливим зі світом крізь автентичний український одяг. Купити речі з колекції зможеш двома способами:

  1. Оформлюй замовлення онлайн – на сайті чи в наших соціальних мережах. Обирай доставлення Новою Поштою або кур’єром byMe. Турбуємося про твій комфорт. 
  2. Купити одяг зможеш і в нашому шоурумі. Завітати на примірку вдасться щодня з 11:00 до 20:00. Знайдеш нас за адресою Хрещатик 46.