Колекція «Глек» від byMe – аби пам'ятати про нашу історію й автентичність

™ byMe – простір, створений закохувати в українське. Ми свідомо вибираємо досліджувати, зберігати й поширювати нашу історію, мову й культуру. Розповідати про традиції й цінності, що їх плекаємо. Брендовий одяг від byMe – про переосмислення минулого. Ми прагнемо створювати стильний сучасний одяг, крізь який зможеш ділитися цінним зі світом. Кожна колекція одягу byMe – це історії, що ними пишаємося, сенси, що ними захоплюємося. 

Осіння колекція одягу «Глек» byMe

 

Осіння колекція одягу «Глек»: натхнення й особливі сенси 

 

Осіння колекція одягу «Глек» висловлює наше захоплення українським мистецтвом. Нею продовжуємо розповідати про косівську мальовану кераміку. Цієї осені створили колекцію одягу «Закохувати в косівську кераміку». Натхненням для неї стала експедиція в місто Косів на Івано-Франківщині. Тут дізналися історію косівської мальованої кераміки. Познайомилися з сучасними українськими майстрами й майстринями. Сьогодні косівська кераміка відома у всьому світі. Її внесли до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Ми, бренд одягу byMe, пишаємося українським мистецтвом і його творцями й творчинями. Цінуємо й поширюємо його. Адже в ньому наша історія. Осіння колекція жіночого одягу «Глек» покликана зігрівати. Одяг з осінньої колекції створили теплим і затишним. А ще – цінним. Теплий одяг для жінок із колекції «Глек» зігріє тіло матеріалами й моделями, серце – сенсами й ідеями. Далі розкажемо більше про особливі деталі на речах і їх цінне значення:

квіточкаДзбан, банька, калач і плесканець – різні види косівських глечиків, що їх залишили на речах з колекції. Саме ці глеки розписували косівські майстри й майстрині. Їх залишили на светрах, спідницях і шарфах. Обирай купити теплий светр від byMe – збирай власну колекцію косівських глечиків. 
квіточкаКостюм теплий светр і тепла спідниця розповість про дещо цінне. Одним з кольорів для нього обрали синій. І це – зовсім не випадково. Косівські майстри й майстрині розписували вироби в тріаді барв: брунатній, жовтій і зеленій. Рідше додавали синю. Проте за часів радянської влади її було заборонено використовувати. У поєднанні з жовтим нагадувала національні мотиви. Додали синій колір у колекції на знак протесту й відродження. 
квіточкаУ колекції є особлива жилетка жіноча.Тепла деталь образу створена ділитися прекрасним. На ній залишили орнамент з баньки XIX століття. 
квіточкаФактурні светри створили з багатьма цінними деталями. Коса спереду повторює орнаменти листочків і зигзаг з баньки XIX століття. А ромби на рукавах імітують особливу техніку різьблення – ільчасте письмо. 
квіточкаНа речах побачиш бірку з вишитим оленем. Це малюнок з косівської тарелі XIX століття. 
квіточкаГоверла – місце сили й натхнення кожного українця. У колекції в’язаного одягу «Глек» повторили улюблений светр з Говерлою. Захоплюємося красою України!
квіточкаНа речах також залишили вже знайому бірку-нагадування. Адже вони створені закохувати. Пам’ятай про нашу спільну місію: закохувати в українське. 

купити одяг з осінньої колекції Глек від Баймі

Ми щасливі, що ти поділяєш наше захоплення всім українським. Обирай речі з колекції «Глек», аби розповісти про те, чим пишаємося. 

 

Який купити одяг з осінньої колекції «Глек»?

 

Одяг з осінньої колекції «Глек» – це речі, створені зігрівати душу й тіло. Обирай купити теплу жилетку чи фактурний светр. Носи светр з глечиками окремо або ж поєднуй зі спідницею. Допасовуй светр з Говерлою до повсякденних образів чи до образів для особливої події. Сенси – найяскравіший акцент твоїх поєднань. Купити одяг українського виробника byMe зможеш на нашому сайті чи в шоурумі за адресою Хрещатик 46.