Класика вічна, як і штани від byMe, – обирай свою модель

Штани жіночі від byMe – річ, що покликана стати базовою у твоєму гардеробі. Їх створюємо зручними, аби могла вдягнути завжди. А ще – цінними. Адже виробник одягу byMe – про сенси, що не залишать байдужими. Жіночі класичні штани будуть із тобою довго. Ця модель завжди актуальна. Класичні штани від byMe – на часі не лише фасоном, а й сенсами. 

Класичні жіночі штани від byMe

 

Класичні жіночі штани: кольори й сенси 

 

Класичні жіночі штани від byMe створили в колекції «Закохувати в косівську кераміку». У ній прагнемо познайомити з творчістю українських майстрів і майстринь. Косівська мальована кераміка – культурна спадщина нашого народу, відома у всьому світі. Прагнемо, аби так само цінували її й Українці. У малюнках із косівських глеків, кахлів і тарелей утілено історію й звичаї Гуцульщини. Пишаємося українським і хочемо поширювати його разом. 

  1. Жіночі штани із колекції «Закохувати в косівську кераміку» створили базового сірого й особливого синього кольорів. Синій обрали на знак протесту й відродження. Саме його радянська влада забороняла використовувати в розписі кераміки: у поєднанні з жовтим творив національні мотиви. 
  2. На поясі штанів вишили дзбан, баньку, калач і плесканець – різні види косівських глечиків. Так хочемо познайомити з традиційними формами, що їх прикрашали малюнками українські майстри й майстрині. Купити штани жіночі класичні від byMe – говорити про вічне не лише крізь фасон, а й крізь деталі. 

Сірі класичні штани допасовуй до образів на будь-яку подію. Їх поєднуй: 

квіточказі светрами, 
квіточкаіз гольфами, 
квіточкаіз топами, 
квіточказ сорочками,
квіточказі світшотами. 

До образів додавай: 

квіточкаквітчастий бомбер, 
квіточкачорний бомбер, 
квіточкаяскраве пальто, 
квіточкасіре пальто,
квіточкачорний пуховик. 

Сині штани також чудово пасуватимуть до образів на будь-який смак. А ще поєднуй з іншими речами синього кольору. Так зможеш привернути більше уваги до значення барви. На byme.ua обирай:

  1. синій кардиган з глечиками на ґудзиках,
  2. синю майку з вишитою банькою,
  3. піджак у жовту клітинку з особливим шевроном. 

Купити жіночі штани byMe – можливість ділитися цінним. 

Штани жіночі купити: обирай розмір і довжину

Штани жіночі купити в byMe варто, адже:

квіточкаце актуальна модель, що завжди буде на часі, 
квіточкаїх створили базових кольорів, аби пасували до всього, 
квіточкау них зможеш ділитися цінним. 
Штани жіночі купити byMe

У byMe цінуємо тебе й твій вибір. Саме тому пропонуємо обрати штани в широкій розмірній сітці: від XXS до XXL. Їх створили в трьох довжинах, аби кожна змогла підібрати ідеальні для себе:

  1. petite – для зросту 158-165 см, 
  2. middle – для зросту 166-172 см,
  3. long – для зросту 173-180 см. 

Нині в byMe також обирай купити жіночі штани з розрізами. А ще придивися до нових джинсів baggy. Купити штани зможеш на сайті й у наших соціальних мережах. Оформлюй замовлення онлайн – річ отримуй у поштоматах і відділеннях Нової пошти чи кур’єром byMe. Завітай на примірку до нашого шоуруму в Києві. Магазин розташований за адресою Хрещатик 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.