Класичні штани з деталями, що нагадують про важливе: косівська кераміка

Бренд одягу byMe – це можливість познайомитися з українським щиро й натхненно. Для кожної колекції ми обираємо особливу тематику, аби показати справді цінне. Головна місія byMe – закохувати в українське. Ми обираємо знайомитися з українською історією, вивчати особливості української культури й мови, розповідати про українських митців і мисткинь, показувати світу українську орнаментику, символи, значення. Прагнемо створювати речі, що мають значення. Для осінньої колекції обрали тему косівської кераміки. Це особлива складова української культури, визнана в усьому світі: косівська кераміка визнана нематеріальною культурною спадщиною людства. Тому в осінній колекції на речах побачиш малюнки з розпису косівської кераміки, форми виробів і їхні головні кольори. Сьогодні розкажемо, чим особливі класичні штани жіночі з нової колекції. 

оригінальні моделі штанів byme

 

Стильні штани жіночі – особливі сенси

 

Створювати речі, що мають значення, – наша головна мета. Тому хочемо, аби стильні штани жіночі ще й мали змістовні деталі. Усі штани українського бренда byMe мають три довжини: petite, middle, long – аби кожна змогла обрати комфортну для свого зросту. Купити жіночі штани з нової колекції можна двох кольорів:

квіточкаСині штани – створили їх прямими, аби було комфортно комбінувати щоденні образи. Синій колір не випадковий у колекції: саме він був під забороною радянської влади. Головні кольори косівської колекції – це брунатний, зелений і жовтий, рідко додавали синій. А згодом зовсім перестали через заборону: разом із жовтим їх вважали виявом націоналізму. На речах із колекції побачиш синій колір на вишитих квітах.
квіточкаСірі штани – ця модель особлива вишитими косівськими глеками на поясі. Обрали дзбан, калач і плесканець. Дзбан використовували як посудину для води, молока, узвару чи квасу – він стояв на столі. Калач мав особливу форму з отвором: його вдягали на руку й брали із собою. Плесканець зазвичай використовували для міцних напоїв. Він мав вушка для мотузочка – щоб носити його на плечі.

Спробуй поєднати класичні штани майками з нової колекції. Кожна з них має комірець і вишитий глек – баньку. Для прохолодної погоди можна додати ще клітчастий жакет: ззаду на ньому залишили вишитий шеврон з орнаментами косівської кахлі. Зі взуття до штанів пасуватимуть дербі, балетки або теплі мюлі. Заходь до нашого шоуруму, аби скласти затишні образи й поміряти всі вподобані речі. Або ж обирай речі одразу на сайті. Якщо твій розмір зараз недоступний, замовляй потрібну річ наперед. За очікування додаємо -5% знижки до особистої.

 

Жіночі штани: як обрати

 

Усі жіночі штани byMe мають розміри від XXS до XXL, а ще – анатомічний пояс, що повторює вигини фігури. Якщо хочеш обрати штани жіночі класичні, спробуй скласти можливі образи з ними. Так буде легко визначитися з потрібним кольором: орієнтуйся на те, щоб вони поєднувалися з базовими речами твого гардероба.

купити жіночі брюки by me

™ byMe – місце для твого комфорту. Обирай те, що відгукується сенсами.