Хустинки від українського бренду byMe — доповнюй образи по-різному, але однаково цінно

Створюючи одяг із сенсами, byMe давно став чимось більшим за просто бренд одягу. 8 років тому ми почали свою справу в прагненні щирости. Тоді амбітне подружжя Аліна й Дмитро Сердюк хотіли працювати разом і створювати особливі речі. Речі про щирість. Згодом це переросло в щире бажання закохувати в українське й створило той український бренд byMe, що його ти любиш сьогодні. А місією бренду стала ідея — закохувати світ в українське. 

Як ми закохуємо? Створення кожної колекції починається з особистої любови. Аліна й Дмитро діляться з командою темою, якою захоплені, аби всі ми дізналися про неї більше. Далі ми співпрацюємо з музеями, дослідниками й дослідницями, аби вся інформація була перевіреною й точною. Згодом усю інформацію ми передаємо дизайнерками, які майстерно поєднують актуальні силуети з українськими сенсами. 

Є в наших колекціях і ті речі, що повністю просякнуті сенсами. Наприклад, жіночі хустки, купити які ти зможеш на byme.ua. 

 

Хустка жіноча від українського бренду byMe: з чим поєднувати?

Хустка жіноча — особливий і стильний аксесуар, що може стати доповненням будь-яких образів. Ми обираємо залишити цінні сенси на хустинках, адже знаємо, як цікаво їх можна поєднати з іншими речами, а отже — як багато можна сказати світові. 

Нині ми хочемо залишити для вас наші ідеї, як хустинка з принтом може стати частиною твоїх поєднань: 

  • обираючи купити жіночу хустку, ти завжди можеш впевнено спиратися на класичний спосіб її стилізації — носити хустинку на шию, 
  • звісно ж, хустинка пасуватиме і як хустинка для волосся. І тут є безліч варіантів носити її надзвичайно стильно. Класично, як бандану чи обруч. Хустка на волосся – перевірений часом аксесуар, 
  • коли хочеться додати до образу цінну дрібничку, радимо купити хустку на голову й пов’язати її на сумку, 
  • а влітку неодмінно закликаємо спробувати носити хустинку як топ без бретелей. 
жіночі хустки купити byMe

Отож, тепер, коли ти маєш так багато варіантів, як хустинку носити, час обрати й сенси, про які розкажеш із нею світові. 

Хустинка на голову byMe

Хустинка на голову: яку обрати в byMe?

Хустинка на голову чи на шию, як аксесуар на сумку чи навіть повноцінний топ — знаючи, як носити хустинку, час обрати свою. Нині в byMe вдасться придбати хустинки з колекцій: 

  • «Мистецький арсенал» — з картинами українських художників, чиї роботи зберігаються в стінах Мистецького арсеналу, 
  • «Скрипниківка» — з обкладинками книг, що написані за справжнім українським правописом «скрипниківкою», 
  • «Півонія» — з квітами рідкісної півонії тонколистої,
  • «Землячки» — зі світлинами землі й неба Донеччини, які зробили наші жінки-військові. 

А також хустинки з різних колекції, що не стали їх основною частиною — кожна в єдиному екземплярі. Всі хустинки ти зможеш знайти на byme.ua, а от варіанти семплів, лише завітавши в шоурум. Тож ми запрошуємо тебе в магазин одягу ™ byMe, Київ, вулиця Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.