Кардигани від byMe – обирай колір, що закохує

Жіночий кардиган від byMe – твоє поєднання кольорів і сенсів. ™ byMe – місце, де закохують в українське й розповідають про важливе. Кожна колекція – наша спільна змога знайомити з цінним. У новій осінній колекції розповідаємо про косівську мальовану кераміку – важливу культурну спадщину українського народу. Кардигани короткі з цієї колекції створили особливих кольорів. Додали важливі деталі. Обирай кардиган жіночий від byMe – знаходь історію, у яку закохуватимеш світ сьогодні. 

купити кардиган жіночий BY ME

 

Який кардиган жіночий купити в byMe?

 

У byMe кардиган жіночий купити – це знайти сенси, що закохують. Ми, український бренд одягу byMe, створюємо речі, що мають значення. Прагнемо знайомити світ з українським і закохувати в нього. Саме тому створюємо моделі, що поєднують у собі комфорт та ідеї, актуальність і традиції. Купити кардиган жіночий з нової колекції – твій вибір закохувати у близьке й рідне. Далі розкажемо більше про сенси, що їх втілили в кардиганах із колекції «Закохувати в косівську кераміку»: 

  1. Кольори. Кардигани створили 4 кольорів, кожен із яких має своє особливе значення. Бежевий і зелений – основні барви, що їх знайдеш у розписі косівської мальованої кераміки. Ними прикрашали вази, кахлі, тарелі й глечики. Синій кардиган розповість про важливе. Його створили на знак протесту й відродження. Косівські майстри й майстрині додавали синій колір у свої роботи, поки радянська влада не заборонила його використовувати. Разом із жовтим нагадував національні мотиви. Нині, як він знову з’являється у косівських розписах, так і ми не можемо не розповісти про нього. Чорний кардиган – наша базова модель. Аби ти могла розповідати про сенси в будь-якому образі. 
  2. Деталі. Зверни увагу на деталі. На рукаві знайдеш бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Додаємо її, аби завжди пам’ятати про нашу спільну місію: закохувати в українське. byMe бренд одягу – місце, де плекають цінності. 
  3. Ґудзики. Ще одна важлива дрібниця – ґудзики. На них вигравіювали різні види глечиків, що їх розписували косівські майстри й майстрині. Серед них знайдеш такі: дзбан, баньку, калач і плесканку. Обирай жіночий кардиган byMe – й дізнавайся, який глек обере тебе. 

 

Жіночий кардиган: із чим поєднувати?

 

синій кардиган by me

Жіночий кардиган byMe створений для твоїх поєднань. Поєднуй синій кардиган з іншими речами з колекції цього ж кольору: 

квіточкакласичною спідницею, 
квіточкаджинсами, 
квіточкаштанами, 
квіточкаджинсовою спідницею. 

Бежевий кардиган чудово пасуватиме до легких і романтичних образів на щодень, чорний – до базових і особливих. Допасовуй зелений кардиган до:

квіточкаджинсової спідниці, 
квіточкаштанів, 
квіточкаджинсів, 
квіточкаспідниці плісе. 

Обирай: купити чорний кардиган чи бежевий, купити зелений кардиган чи синій. Шукай колір, що підкреслить твою ідентичність. Глек, що стане цінною деталлю. Купити кардиган жіночий зможеш онлайн – на byme.ua. Або ж у нашому шоурумі за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.