Кардигани byMe – одяг, що промовляє до світу

Одяг – посередник між ідейним світом людини й зовнішнім світом. Усе, що стосується того, як ми виглядаємо, може про нас щось розповісти. І обирати, що саме, – тільки нам самим. Ми віримо, що важливі сенси можна передавати через речі. Тому обираємо одяг, що розповідає про важливе. Зараз для byMe найбільш важливо говорити про українське. Знайомити світ із нашими традиціями й цінностями. Саме про це речі з колекції «з а к о х у в а т и». Вони показують світу українські кольори, символи й орнаменти. Для колекції [перед весною] ми створили речі, що покликані закохувати в українські орнаменти. Та головна місія всіх речей byMe – закохати тебе в себе й усе українське. Аби ділитися українським було натхненно й щиро. Цю місію й поділяє з нами кожна власниця кардигана з орнаментами – аби подивитися моделі й кардиган жіночий купити, шукай у меню розділ «Кардигани».

ардиган жіночий купити від byMe

 

Кофта кардиган від byMe – закохуй в орнаменти

 

Кофта кардиган – річ, цінна своєю практичністю. Її можна вдягнути і як єдину річ до штанів чи спідниці, і як доповнення до топа, блузи чи сорочки. До того ж кардиган жіночий рятує образи, коли прагнеш максимум зручності, але худі й світшоти набридли.

Для передвесняної колекції створили особливий жіночий кардиган:

об’ємний – аби весняні образи були невимушено легкими;
укорочений – аби зберегти актуальний крій;
ніжних пастельних кольорів – аби додати весняного настрою.

Та головна особливість кардигана – орнаменти, узяті з українських традиційних вишитих сорочок. Це та деталь, яка не просто створює настрій образу, але й ділиться зі світом цінним. Цей кардиган жіночий теплий для ще трохи прохолодних весняних днів. Аби вибрати свій колір і купити кардиган жіночий, обирай потрібний на сайті.

Кардигани byMe – це можливість закохатися в українське по-справжньому й ділитися цим зі світом щодня.

Способи купити кардиган від byMe

Якщо хочеш перед тим, як купити кардиган, поміряти його – чекаємо в шоурумі на Хрещатику, 46. Або ж замовляй кур’єром у Києві – він зачекає, доки поміряєш речі вдома, й забере ті, що не підійшли.

Якщо твій варіант – купити жіночий кардиган онлайн, обирай зручний спосіб:

на сайті TM byMe – вибери розмір і колір, а далі створюй замовлення;
на сторінці в інстаграмі – обирай потрібну річ на фото й звертайся в директ, аби замовити.
купити жіночий кардиган від бренду byMe

Виробник byMe – речі, що закохують. Закохуйся щиро!